Obavijesti

Sport

Komentari 45

Karačić: Nešto nam nedostaje, ne mogu biti zadovoljan...

Karačić: Nešto nam nedostaje, ne mogu biti zadovoljan...
1

Uz malo sreće, i sada bismo se borili za medalje. Nedostajalo je sreće. Mislim da ovaj tim sazrijeva. Dobar smo spoj iskustva i mladosti i da su mladi igrači perfektni, smatra Igor Karačić

VIDEO

Hrvatska je u posljednjoj utakmici Svjetskog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj izgubila od Švedske 34-28. 

- Nismo bili motivirani kao u prijašnjim utakmicama. Obrana nije bila na vrhuncu kao cijelo vrijeme na turniru. Nismo mogli popratiti Šegine obrane u prvom poluvremenu. Bilo je previše tehničkih pogrešaka i Švedska se odvojila. Bilo ih je teško stizati. Ali izbornik je pružio priliku svim igračima. Imamo puno ozljeda o kojima nismo pričali, a on nas je uspio malo odmoriti - rekao je nakon utakmice Igor Karačić pa dodao:

- Hrvatska ima odličan turnir iza sebe. Kao sportaš ne mogu biti zadovoljan jer mi svi težimo medalji. U nekim trenucima nismo bili najbolji. Došla je ta borba za peto mjesto gdje smo pokušali dati sve od sebe, ali nedostajalo je ono nešto da izvučemo pobjedu. Sigurno je samo da smo napravili dobru atmosferu i da ćemo biti jaki u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

- Uz malo sreće, i sada bismo se borili za medalje. Nedostajalo je sreće. Mislim da ovaj tim sazrijeva. Dobar smo spoj iskustva i mladosti i da su mladi igrači perfektni. Imamo odličnu budućnost, počevši od Mandića na krilu koji je pravi 'fajter" pa do Šipića i ostalih. Moramo se samo još malo uigrati u napadu i Hrvatska će biti opasna u borbi za medalju - kazao je popularni Kara.

 

Manuel Štrlek smatra da je pred hrvatskom lijepa rukometna budućnost.

-  Htjeli smo da nam ne može nitko ništa reći, bacali smo se na glavu za svakom loptom, ali nije išlo. Mislim da smo bili i psihički i fizički prazni, koliko god smo rekli da se možemo dignuti. Bilo je par puta da smo se dizali, pa padali - rekao je pa nastavio:

- Ova ekipa je na prvenstvnu pokazala nevjerojatnu požrtvovnost, borbu i mentalnu jakost. Sigurno ima jednu svijetlu budućnost pred sobom.

Najbolji pojedinac u našim redovima bio je Luka Stepančić sa šest pogodaka. Iako ova utakmica nije imala nikakav značaj za Hrvatsku, Luka je ipak bio malo razočaran.

- Nije utakmica imala preveliki značaj, ali htjeli smo pobjedom zaključiti turnir. Nije išlo, bilo je previše tehničkih grešaka, mislim da njih 12 samo u prvom poluvremenu, a drugo smo opet otvorili s tehničkim greškama. Šveđani su to znali kazniti, odvojili su se i eto. Izbornik je poslije svima dao priliku, nije bilo potrebe da se lovi rezultat, znali smo da je kraj. Malo jesmo tužni, ali bitno je da smo se svi sačuvali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio