Sport

Komentari 1

Kardiolog Brusich pomeo cijelu konkurenciju, nogometaši Čale i Musa stigli su do polufinala

Kardiolog Brusich pomeo cijelu konkurenciju, nogometaši Čale i Musa stigli su do polufinala

Šimun Rotim u finalu singla pobijedio je Berislava Starčevića, maratonca iz Rijeke. Među pro parovima opet su, kao i u Zagrebu, do kraja otišli Dvoršek i Baković, a parove su osvojili Bosnar i Živković

Sandro Brusich pobjednik je drugog turnira teniskih rekreativaca Stars Open Tour, koji se igrao u Rovinju.

Uspješni riječki kardiolog - i odnedavno ponosni predsjednik TK Kvarner - bio je najbolji u najjačoj konkurenciji pro single igrača. On je na putu zaustavio, u sjajnim mečevima, ministra financija Zdravka Marića, pa u polufinalu bivšeg nogometnog reprezentativca Hrvoja Čalu te u finalu, sa 7-5, 6-2, odličnog Mateja Dumbovića, pobjednika prvog, zagrebačkog turnira.

- Svi su se složili da je ovaj turnir bio dosta jači od zagrebačkog, čak i 30 do 40 posto - naglasio je Goran Lukačević, koji organizira turnir, uz bivšeg Dinamova asa Silvija Marića.

- Baš smo gledali odličan tenis, a dr. Brusich bio je maestralan - dodao je Lukačević.

I još je jedan bivši nogometaš - kojeg u nogometnim krugovima znaju kao vrsnog tenisača - stigao do polufinala. Igor Musa zapeo je tek protiv Dumbovića.

U konkurenciji single pehar je osvojio Šimun Rotim, koji je slavio i na zagrebačkom turniru. Ovaj put u finalu je pobijedio Berislava Starčevića, maratonca iz Rijeke, koji je oduševio i ponio titulu jednog od najemotivnijih sudionika te došao korak do velikog pehara. 

Među pro parovima opet su, kao i u Zagrebu, do kraja otišli Bojan Dvoršek i Tin Baković, koji su najteži meč imali u osmini finala protiv Nerona Štetića i Tončija Perića. Ali i u polufinalu su se namučili protiv dečki s Murtera Markova i Mudronje.

- Uh, dečki imaju top u rukama - komentirali su prvaci.

A parove su osvojili Davor Bosnar i Damir Živković. Treće izdanje turneje je početkom travnja u Osijeku.

Rezultati finala:

Najčitaniji članci