Obavijesti

Sport

Komentari 0

Katalinić: Europa je iza nas, a Karlovac nam je susret sezone

Katalinić: Europa je iza nas, a Karlovac nam je susret sezone
1

Split se oprostio od Europe, ali bez gorkog okusa. Bio je to lijep nastup momčadi koja se prvi puta okušala u europskim natjecanjima. Sada Split mora misliti na HNL

VIDEO

Europsko iskustvo Splita potrajalo je i duže nego li su se njihovi navijači nadali. Istina, tinjala je nakon prvog susreta u Dugopolju nada kako crveni mogu iznenaditi renomiranog protivnika u Londonu, no i ona je brzo ugasla. 

- Ne smijemo biti nezadovoljni onim što smo prikazali u prvom izletu u Europu. Za nešto više treba i više kvalitetnih igrača, naročito u napadu - zaključio je avanturu Splita u Europi trener Katalinić.

- Nismo iskoristili šanse koje smo imali i tu priču treba što prije zaboraviti. Treba se što prije okrenuti Karlovcu, jer mi živimo od HNL-a. Lani smo iz prve četiri utakmice imali šest bodova, sada nam se pruža prigoda doći na sedam – kaže trener crvenih Katalinić, koji se prisjetio i kako je Karlovac lani oba puta slavio u izravnom ogledu. Ove godine, nadaju se Splitovci, utakmica će završiti nešto drugačije.

- Karlovac je u ovom trenutku za nas utakmica sezone, ona će pokazati u kojem će se pravcu kretati Split. Pobjedom bi se priključili vrhu ljestvice, poraz bi nas gurnuo još dublje, u krug klubova koji se bore za opstanak - opsiao je situaciju momčadi trener 'crvenih'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iskusni trener svjestan je kako bodovi neće doći sami od sebe. 

- Ako pružimo igru kao u Europi, nema razloga za brigu. Igrači moraju biti svjesni da moraju dati 100% svojih mogućnosti, jedino tako možemo pobijediti u gostima - objasnio je Katalinić.

Jedan od ključnih igrača obrane Splita, Goran Milović kaže kako su europski ogledi s Domžalama i Fulhamom ulili dodatno samopouzdanje njemu i njegovim suigračima. 

- Umorni smo ali to nam ne smije biti alibi. Bilo je to lijepo iskustvo, koje nas je napunilo samopouzdanjem, sad to iskustvo i samopouzdanje moramo prikazati na terenu u svakoj sljedećoj utakmici – kaže Milović. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka