Obavijesti

Sport

Komentari 28

Katastrofalni Englezi ostat će na tek 3 kluba u Ligi prvaka?

Katastrofalni Englezi ostat će na tek 3 kluba u Ligi prvaka?
1

Engleska je mirna za sljedeću sezonu (2016./2017.) jer je to već određeno, ali ako engleski klubovi nastave s mizernim nastupima, za dvije godine mogli bi ispaštati

VIDEO

Disaster, rekli bi Englezi. Katastrofa je prijevod. Naravno, u nogometnom smislu. Sjajan opis onoga što engleski klubovi pokazuju na startu nove sezone u Ligi prvaka. Šest utakmica, pet poraza i jedna pobjeda, Chelseajeva protiv Maccabija iz Haife.

Engleska po koeficijentu drži treće mjesto koje jamči četiri kluba u Ligi prvaka, to se neće promijeniti ni sljedeće sezone (2016./2017.) jer je to već određeno, ali za sezonu 2017./2018. Englezi bi mogli ostati bez jednog kluba u najelitnijem klupskom natjecanju.

Engleska je zasad mirna s koeficijentom 65.659 na trećem mjestu, no Italija opasno prijeti s četvrte pozicije. Talijani su na koeficijentu 61.605. Ako Englezi nastave s mizernim nastupima u Ligi prvaka, a Talijani počnu pobjeđivati i u Europskoj ligi gdje imaju više predstavnika i lakše protivnike od Engleza, a pobjede i remiji vrednuju se jednako kao u Ligi prvaka, eto problema za engleski koeficijent.

Na prvom mjestu su nedodirljivi Španjolci s koeficijentom 86.999, dok su Nijemci na drugom mjestu (68.463). Španjolska Primera dominira u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka. Od ove sezone Španjolska ima pet klubova u Ligi prvaka što dosad niti jednoj državi nije uspjelo. Uz branitelja naslova Barcelonu, Španjolci u Ligi prvaka imaju Valenciju, Real, Atletico i Sevillu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića