Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Kazna? Natjerajte Conora da se bori s Nurmagomedovim'

'Kazna? Natjerajte Conora da se bori s Nurmagomedovim'
1

Nakon sramotnog čina kojeg je McGregor napravio jučer za vrijeme jedne od presica uoči UFC-a 223 oglasili su se i brojni MMA borci koji Conorovo ponašanje nazivaju sramotnim

VIDEO

Nakon što je Conor McGregor jučer napravio pravi cirkus za vrijeme jedne od pressica uoči UFC-a 223, danas su se oglasili i mnogi MMA borci koji oštro optužuju ovakvo ponašanje Irca.

Iako je ovih dana u MMA svijetu glavna tema trebala biti borba između Maxa Hollowaya i Khabiba Nurmagomedova, Conor je ipak "ukrao predstavu", no uz izrazito loše posljedice.

McGregor je jučer napao autobus s UFC borcima prilikom čega je ozlijedio dvojicu kolega Michaela Chiesu i Raya Borga te je slomio ruku čovjeku iz osiguranja UFC-a, a jednoglasna ocjena tog Conorovog čina je da se radi o sramoti za slobodnu borbu i UFC.

Jedni optužuju da je McGregor 'na kokainu i da je to razlog zbog kojeg gubi kontrolu', dok drugi vjeruju da je 'namjerno izazvao incident kako bi izbjegao eventualni meč protiv Nurmagomedova u budućnosti'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- LOL. Pa naravno da je na drogama. McGregor je na toliko kokaina, da je izgubio pamet. Ne zna niti gdje se nalazi - napisao je James Vick.

- Prizemljite avion, uhitite ga, dopremite ga do dvorane u subotu i natjerajte da se bori protiv Khabiba. To bi mu bila istinska kazna - napisao je na Twitteru Daniel Cormier.

Američki borac Kevin Lee napisao je kako bi htio da Conor baci nešto prema njemu.

- Čekajte da se ja pojavim ujutro u New Yorku. Volio bih da Conor baci nešto prema meni - napisao je Lee, a u osudi ovakvog ponašanja pridružili su se i ostali kolege...

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...