Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kazne nakon skandala: KSW podijelio doživotne suspenzije

Kazne nakon skandala: KSW podijelio doživotne suspenzije

S kaznama je šef KSW-a bio blag prema borcima, ali žestoko je udario po ljudima koji su bili u kutevima boraca. Osobe koje nisu ni smjele biti kraj oktogona su dobile doživotnu suspenziju...

VIDEO

Još jedna KSW-ova priredba u Lodzu donijela nam je pregršt zanimljivih borbi, ali jedan incident je zasjenio sve. U subotu navečer na KSW-u 58 ruski borac Shamil Musaev pobijedio je Slovenca Uroša Jurišića sudačkom odlukom nakon tri runde borbe pa nakon proglašenja pobjednika zagrlio slovenskog borca, srušio ga i počeo udarati.

Pokretanje videa...

Croata uoči KSW-a 58: 'Bolji sam od Kopere, a nakon njega - Vaso Bakočević!' | DIREKT U GLAVU 03:56

Uletjeli su u oktogon članovi oba tima, suci i zaštitari te razdvojili bijesnog Rusa i Slovenca.

Musaeov tim optužio je Jurišića da provocirao i sve započeo, a Slovenac je tvrdio da je suprotna strana sve započela te da je on htio samo pozdraviti protivnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

. Predsjednik KSW-a Martin Lewandowski je najavio kazne, očekivale su se suspenzije za borce, ali odlučio se na solomonsko rješenje. No oštar je bio prema ljudima izvan ringa.

Dagestancu je oduzeto 50 posto prihoda od borbe, dok je Jurišić ostao bez 30 posto. Kako se incident dogodio nakon borbe, pobjednik je ostao isti, ali bonus za borbu večeri neće pripasti borcima, nego će KSW uplatiti u humanitarne svrhe. 

S kaznama je šef KSW-a bio blag prema borcima, ali žestoko je udario po ljudima koji su bili u kutevima boraca. Abus Magomedov, dagestanski borac koji se bori u KSW-u i u PFL-u, je bio u Musaeovom kutu, a zbog incidenta je dobio suspenziju od šest mjeseci što se tiče borbi te godinu dana ne smije biti prisustvovati borbama u KSW-u kao član nekog tima. Osobe koje nisu ni smjele biti kraj oktogona su dobile doživotnu suspenziju, a KSW nije htio otkriti njihov identitet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu