Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kći Brucea Springsteena dobila poziv za Olimpijske igre u Tokiju

Kći Brucea Springsteena dobila poziv za Olimpijske igre u Tokiju
4

Jessica se jahanjem bavi već deset godina, a početkom kolovoza imat će priliku osvojiti prvu olimpijsku medalju. Kaže kako s konjem treba biti strpljiv i prilagoditi mu raspored

VIDEO

Jessica Springsteen (29), kći rock zvijezde Brucea Springsteena i kantautorice Patti Scialfe, nastupit će na Olimmpijskim igrama u Tokiju u konjičkom sportu.

Amerikanci su je izabrali u skakački dio natjecanja, kao dio četveročlane ekipe uz trostrukog osvajača medalje na Igrama McLaina Warda, zlatne iz Pekinga Laure Kraut i srebrnog iz Rija Kenta Farringtona.

Bruce Springsteen

Jessica je 27. konjanica na svjetskoj rang ljestvici, jahanjem se bavi deset godina, a u Japanu će jahati 12-godišnjeg belgijskog toplokrvnog pastuha zanimljiva imena: Don Juan van de Donkhoeve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kemija između vas i konja može varirati s vremena na vrijeme. S nekim konjima odmah kliknete i slažete se, a kod drugih vam treba malo više i može biti teže. Morate ostati strpljivi, za uspjeh se mora dati i jedno i drugo - rekla je Jessica za CNN prije dvije godine.

JESSICA SPRINGSTEEN IN PIAZZA DI SIENA COMPETITION IN ROME, ITALY - 30 MAY 2021

- Morate prilagoditi raspored da izvučete najbolje iz konja i raditi unaprijed. Trebate odabrati natjecanja za koja mislite da će konj zabljesnuti - dodala je.

U konjičkom sportu ravnopravno se natječu muškarci i žene, a Jessica će nastupiti 7. kolovoza u kvalifikacijama. Dan poslije je finale.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu