Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kek: Ma, krivo su me shvatili. Normalno da lovimo 2. mjesto

Kek: Ma, krivo su me shvatili. Normalno da lovimo 2. mjesto
1

Do kada će biti bez kapetana Bradarića, na Rujevici još ne znaju. Javnost je malo začudila šefova izjava da ga "ne zanima rezultat tj. borba za drugo mjesto", nego samo uigravanja i rast momčadi

VIDEO

Nakon tri gostujuća susreta Rijeci slijede još dva - u Kranjčevićevoj i na Drosini pa se tek za 12 dana vraća doma, 21. travnja dočekuje Osijeka. Dakle: pet uzastopnih utakmica van Rujevice.

Raritetna niska neprekinutih gostovanja, a bonuse na poraz i remi već su "potrošili".

Za ostanak u lovu na drugo mjesto (koje donosi dva tjedna više vremena za pripreme prije početka europskih ispita) riječka nogometna javnost očekuje trijumfe i kod Rudeša i kod Istre.

'Foteljske' priče su jedno, a 2x45 minuta na travnjaku nešto radikalno drukčije no nitko od Bijelih ne krije da ih na oba sljedeća gostovanja zanimaju isključivo i samo dva puta po tri boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rezime recentnog: Hajduk 1-1, Dinamo 1-3, Belupo 3-1.

To znači da su iza Rijeke tri gostovanja i iznimno težak tjedan, ali... Ne govorite Matjažu Keku da će mu sljedeći biti lakši. Ako u nogometu lakši posao uopće postoji, to je onaj koji je već obavljen pa se (možda) pokazao takvim.

A u sportu si razmišljanja o onome što je bilo smiješ dozvoliti kol'ko te god volja - kad okončaš karijeru

Do kada će biti bez kapetana Bradarića, na Rujevici još ne znaju. Javnost je malo začudila šefova izjava da ga "ne zanima rezultat tj. borba za drugo mjesto", nego samo uigravanja i rast momčadi.

- Mislim da sam krivo shvaćen - nasmijao se Kek u emisiji Radio Rijeka.

- Kako sam prije koji dan već rekao: izgleda da je neizbježno da svakog ljeta mijenjamo po 5-6 igrača pa mi je traženje odgovora na pitanje "Koliko tko od mojih nogometaša može dati i u kojim okolnostima" iznimno važno i za narednu sezonu, ali... Normalno da lovimo drugo mjesto. Utrka je neizvjesna, no Rijeka je tu. Možda ne već onoliko uigrana kako se do prije koji dan naveliko pisalo i navodilo kao gotovu stvar, ali sigurno sa željom da u svakom sučeljavanju osvoji bodove.

Bijeli su na Poljudu uzeli bod (ili izgubili dva, kako je čijem uhu ugodnije), u međučinu pali na vjerojatno najvažnijem prošlotjednom ispitu, onom u Kupu kod Dinama (tu popravnog više nema), a kod Belupa jučer rutinski osvojili sva tri boda.

U Koprivnici je nogometne delicije servirao Domagoj Pavičić, u svojih 15-ak minuta igre na dobro mu poznatom travnjaku lijepo je vezao Heber, apostrofiran i od strane iskusnog šefa struke koji na sam spomen teorije kako je sljedeće kolo i gostovanje kod Rudeša lakše od prethodna tri, u najboljem slučaju "okreće očima".

Za drugo mjesto morat će se ići 100% u svakoj minuti svake utakmice do kraja prvenstva. I pojedinačno i kao momčad. Uostalom, Riječani su još uvijek - prvaci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu