Obavijesti

Sport

Komentari 51

Kek: Na Poljudu nismo favoriti, želimo samo igrati punog srca

Kek: Na Poljudu nismo favoriti, želimo samo igrati punog srca
1

Znamo što nas čeka na Poljudu. U prvoj, drugoj utakmici koju sam odigrao na Poljudu sam imao malo treme, ali sada sam naviknuo igrati protiv njih, rekao je uoči utakmice Franko Andrijašević

VIDEO

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Hajduka, bit će to najteži ispit za igrače vodeće momčadi od početka proljetnog dijela sezone. 

- Gostovanja Rijeke na Poljudu su uvijek izuzetno teška pa tako će biti i ovo koje nas čeka. Mi smo svjesni da nas čeka prava nogometna atmosfera. Zadovoljni smo i sretni da smo potaknuli veliki interes sa strane naših navijača i hvala svima koji će potegnuti do Splita. Hajduk je Hajduk, bez obzira na situaciju na tabeli. Prestiž, motiv, izazov - razmišljamo kako se s pozitivnim rezultatom vratiti u Rijeku - rekao je Matjaž Kek na konferenciji za medije.

- Razmišljamo prije svega kako kvalitetno odigrati. Ambijent će biti pravi, ovo je izazov za svakog pravog nogometaša. Respektiramo protivnika, ali razmišljamo o sebi.

- Svi govore da smo favoriti, ali malo je ekipa koje se na Poljudu mogu smatrati favoritima. Mi ni ne razmišljamo u tom smjeru, razmišljamo samo kako kvalitetno odigrati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo problema, falit će nam igrači koji su suspendirani, ali imam puno povjerenje u svakog tko će umjesto njih istrčati. Želimo samo da istrče na Poljud punog srca za Rijeku i da se tako postave, hrabro, agresivno i onda će i rezultat doći. Vidite što se sve u nogometu dešava, golovi se daju od 105. do 116. minute - griješe jedni, griješe drugi. Igrači imaju iza sebe trenera koji će iza njih stati što god da se dogodi - završio je Kek.

- Znamo što nas čeka na Poljudu. Moramo se koncentrirati na sebe i ići na pobjedu kao i u svakoj utakmici. Prije ovakvih derbija u Hajduku se gleda zadnja utakmica. Oni su je izgubili i zato nije euforija. Oni znaju tko dolazi i dat će sve od sebe. Nadam se da ako budemo pravi, a nema razloga da ne budemo, da ćemo na kraju izaći kao pobjednici - rekao je Franko Andrijašević i dodao:

- U prvoj, drugoj utakmici koju sam odigrao na Poljudu sam imao malo treme, ali sada sam naviknuo igrati protiv njih.

Rijeka i Hajduk odigrali su ukupno 143 utakmice, Rijeka je slavila 40 puta, Hajduk 55, 48 utakmica je završilo remijem. Riječani u utakmicu ulaze s vodeće pozicije, dok je Hajduk treći. Između njih je 20 bodova razlike.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi