Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kek nakon trijumfa: Ovakve su pobjede najbolji doping za dalje

Kek nakon trijumfa: Ovakve su pobjede najbolji doping za dalje
1

Matei je bio jedan od 14 igrača koji su igrali. Mislim da je dobro odreagirao, bio u jednoj novoj ulozi u jednom dijelu utakmice pa smo s tim rotacijama željeli i malo zbuniti protivnika, otkrio je Kek

VIDEO

Čestitke igračima, zasluženo, autoritativno u jednom novom, divnom ambijentu. U ime svlačionice velika čestitka vaterpolistima na zlatnoj medalji, rekao je Matjaž Kek nakon slavlja na Rujevici protiv Istre 1961 (2-0), pete pobjede u prvih šest utakmica nove sezone.

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

- Nekima minutaža, nekima malo odmora, nekima cijela utakmica... Mislim da su ovakve pobjede u ovakvom ambijentu, još u derbiju najbolji stimulans, najbolji "doping" za sljedeću utakmicu - dodao je trener Rijeke.

Otvaranje HNL-a za prvaka Hrvatske je savršeno, no sada se moraju okrenuti pravom izazovu, uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Salzburga na svom stadionu u srijedu od 20:45.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dovoljno je vremena, četiri dana da se pripremimo za sljedeću utakmicu i zadovoljan sam kako su reagirali. Iako su u mislima možda bili na sljedećoj utakmici, ni u jednom trenutku nisu podcijenili protivnika i bili bahati - rekao je Kek i dodao:

- Čak sam iznimno zadovoljan nekim dijelovima utakmice u drugom poluvremenu, a nekima, normalno, treba još veća minutaža jer će samo na taj način doći u onu formu koju bih ja želio.

Najraspoloženiji igrač Rijeke u regionalnom derbiju bio je Rumunj Florentin Matei. Kek je zadovoljan kako napreduje.

- Matei je bio jedan od 14 igrača koji su igrali. Mislim da je dobro odreagirao, bio u jednoj novoj ulozi u jednom dijelu utakmice pa smo s tim rotacijama željeli i malo zbuniti i zarotirati sve to skupa, tako da mi se sve više sviđa jer, kad se izgubi lopta, sve više gleda prema nazad. Ali stvarno ne bih neke pojedince izvlačio jer mislim da nema tog pojedinca koji bi se izdigao iznad kolektiva.

- Nije bilo lako motivirati momčad? Tu niste u pravu, bilo je najlakše motivirati ih. Oni su znali kakva nas utakmica čeka. Napravili su to kvalitetno i autoritativno, znali smo da moramo biti strpljivi i uopće nije bilo pitanje motivacije. Ovakve pobjede najbolja su inspiracija za sljedeću utakmicu - kazao je Kek.

Darko Raić-Sudar, trener Istre, nije mogao previše toga zamjeriti svojim dečkima.

- Zasluženo je pobijedila, realno, trenutačno puno bolja momčad od nas. Rekao sam dečkima da će biti teško izdržati ako se ne uspijemo barem malo osloboditi tog pritiska. Nismo uspjeli, mi se moramo okrenuti protivnicima koji su ipak na nivou s nama i tu tražiti bodove - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu