Obavijesti

Sport

Komentari 70

Kekov stroj samljeo je i Inter: Rijeka utrpala četiri komada...

Kekov stroj samljeo je i Inter: Rijeka utrpala četiri komada...
1

Inter se solidno držao do 64. minute, imao samo gol zaostatka te stvorio i poneku prigodu. Rijeka je Zaprešićane ekspresno slomila u dvije minute s dva gola Alexandera Gorgona na asistencije Pavelica i Hebera s bokova

VIDEO

U prvoj utakmici 2. kola Prve HNL nogometaši Rijeke ugostili su zaprešićki Inter i slavili uvjerljivu 4-0 (1-0) pobjedu te privremeno zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice, a Zaprešićane prikovali za dno.

Već u 4. minuti momčad Matjaža Keka došla je do vodstva. Ganski napadač Maxwell Acosty pobjegao je visoko postavljenoj gostujućoj obrani, iako je ostao dojam kako se u trenutku upućivanja lopte našao u zaleđu. No, suci su pustili akciju, a Acosty hladnokrvno svladao Interova vratara Ivana Kelavu.

Zaprešićani su u prvom dijelu, nedugo nakon primljenog pogotka, zaprijetili izjednačenjem, ali je opasan udarac Nigerijca Solomona sa 25 metara uspio zaustaviti riječki vratar Simon Sluga.

Gosti su se držali do 64. minute, kad su u razmaku od 60 sekundki primili dva gola, a oba puta strijelac je bio Austrijanac Alexander Gorgon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za 2-0 asistirao mu je sunarodnjak Mario Pavelić. Na njegov prizemni ubačaj Gorgon je na pet metara uklizao i svladao Kelavu. Minutu poslije akcija domaćih išla je po lijevoj strani, gdje je Heber odlično poslužio Gorgona koji s gotovo istog mjesta opet šalje loptu u mrežu.

Brazilac Heber ušao je u igru u 55. minuti i samo su mu 22 minute bile potrebne da se prometne u ključnog igrača na terenu. Nakon asistencije za Gorgona Heber se u 77. minuti i sam upisao u strijelce.

Ponovno je ostalo previše prostora iza zadnjeg obrambenog reda Intera, što je Heber iskoristio i pobjegao svom čuvaru. Njegov pokušaj loba Kelava je uspio nakratko zaustaviti, ali je Brazilac odbijenu loptu gurnuo u mrežu za konačnih 4-0.

Utakmicu na stadionu Rijeke na Rujevici pratilo je oko 4000 gledatelja, a sudio je Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Strijelci: 1-0 Acosty (4), 2-0 Gorgon (64), 3-0 Gorgon (65), 4-0 Heber (77)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...