Obavijesti

Sport

Komentari 102

Kek: Šampioni? To možda nije pametno skandirati u 1. kolu...

Kek: Šampioni? To možda nije pametno skandirati u 1. kolu...
1

Rijeka ima trenera koji iz svakog igrača izvuče maksimum, a fajterska je momčad sa nekoliko vanserijskih pojedinaca kao što su, primjerice, Pavičić ili kao jegulja neuhvatljivi Héber, pohvalio je Riječane Jakirović

VIDEO

Zasluženo smo pobijedili. Pametno smo i dobro organizirano ušli u utakmicu. Prvo je poluvrijeme bilo bolje, a u drugom nije bilo dovoljno okomitosti u igri pa se vidjelo da nam još malo nedostaje ritma što je normalno za početak sezone, rekao je Matjaž Kek.

Riječani su u prvom kolu HNL-a pobijedili novaka Goricu 2-0 golovima Domagoja Pavičića i debitanta Marija Pavelića.

- Ja sam zadovoljan, dobro je sezonu otvoriti s tri osvojena boda. Gorica je bila kakvu smo je i najavili, odlično organizirana momčad koja je posebno opasna u brzom izlasku iz bloka. Još je pred nama puno velikog posla, no moja je Rijeka momčad sa iznimnim potencijalom - dodao je Kek nakon utakmice.

Navijači su na Rujevici igračima Rijeke nakon pobjede skandirali "Šampioni".

- To možda i nije najpametnije već u prvom kolu, ali poslali su nam pozitivno skandiranje, pokazali da vjeruju da možemo puno. Sa sjevera nam dolazi energija koja nas diže i nosi, hvala im - kaže Kek, koji je zadovoljan izdanjem povratnika Darija Čanađije, ali i drugih igrača.

- Navijači, igrači, sve u klubu i oko njega odiše pozitivom. Dobri smo, zadovoljan sam. Pobijedili smo, a ono što nas čeka je: rad i samo rad. Od ovog trenutka mislimo samo na petak i Inter - zaključio je Slovenac.

Gorica solidna, Rijeka sigurna, navijači skandirali 'Šampioni'!
Gorica solidna, Rijeka sigurna, navijači skandirali 'Šampioni'!

Trener Gorice Sergej Jakirović nije imao što zamjeriti svojim igračima.

- Očekivana dominacija Rijeke koja je diktirala i tempo igre i zbivanja na travnjaku. Mi smo namjeravali čekati svoju šansu da zaprijetimo brzim izlaskom iz bloka, ali to nam je prerijetko uspijevalo, a kad smo jednom i došli u prigodu Maslowski na žalost nije uspio savladati Slugu - rekao je Jakirović i dodao:

- Čestitke domaćima, zaslužili su pobjedu. Nama ostaje novo, sjajno iskustvo igranja u ovakvom ambijentu protiv ovako velike momčadi kao što je Rijeka koja je favorit za naslov. Vidjelo se to večeras, i bez Bradarića. A ako on i ode, iskustvo nam govori da će Rijeka dovesti dostojnu zamjenu. Nema tko drugi biti favorit nego Rijeka i Dinamo.

- Rijeka ima trenera koji iz svakog igrača izvuče maksimum, a fajterska je momčad sa nekoliko vanserijskih pojedinaca kao što su, primjerice, Pavičić ili kao jegulja neuhvatljivi Héber - zaključio je trener novog prvoligaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka