Obavijesti

Sport

Komentari 20

Kelava: Rastužio sam prijatelja Matea Kovačića i njegov Inter

Kelava: Rastužio sam prijatelja Matea Kovačića i njegov Inter
1

Brazilci u klubu me cijelo vrijeme podbadaju da će nas pobijediti na otvaranju SP-a. Rekao sam im: 'Dečki, dobit ćete po lampi usred Sao Paula', priča Ivan Kelava

VIDEO

Nakon 27. listopada i susreta protiv Rome, Ivan Kelava opet je stao na gol Udinesea. U Kupu protiv Intera branio je sjajno, bez pogreške. Uostalom pobijedili su 1-0 i izbacila Kovačića i društvo.

- Predsjednik kluba se spustio u svlačionicu, čestitao svima. Ne pobjeđuje se Inter svaki dan, a pogotovo jer nam nisu zabili gol. Kovačić je nakon tekme bio dosta utučen, stalo im je do kupa - javio se Ivan Kelava.

Pred kraj utakmice, kad je Inter stisnuo, Kelava je u pokušaju da dođe do lopte, nadskočio igrače Intera, te nezgodno pao na leđa.

- Strašno me zabolilo. Dok sam ležao došao mi je Kovačić i kaže: 'Ajde, digni se, vrijeme prolazi'. Baš sam nezgodno pao, ujutro sam se jedva ustao iz kreveta. Ali, dobro, bit će sve O.K. Nisam propustio niti jedan trening, pa neću ni zbog leđa - smije se Kelava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U četvrtfinalu Kupa Udinese će igrati protiv pobjednika susreta Milan - Spezia. S njim u Udinama igra čak osam Brazilaca.

- Cijelo vrijeme podbadaju da će nas pobijediti na otvaranju. Rekao sam im: 'Dečki, dobit ćete po lampi usred Sao Paula'. Ne dam na svoje. Ma, super su dečki. Napadač Maicousel, isto Brazilac, igrao je sa Šimunićem u Hoffenheimu. Stalno ispituje kako je Joe, pozdravlja ga puno. Bio je šokiran kad je dobio kaznu od deset utakmica neigranja, žao mu je Joea, zavolio ga je u Njemačkoj - kaže Kelava.

Kao veliki dinamovac, prati vijesti iz Maksimira. Oliver Zelenika, njegov veliki prijatelj, poslan je na posudbu u Lokomotivu, Sandomierski brani toplo-hladno...

- Za mladog golmana je najvažnije da brani, Zeleniki je bitno da stekne iskustvo.

Dok je on bio u Maksimiru, golmanska pozicija bila je sigurna. Danas su česte rotacije.

- Ha, dok sam bio u Dinamu, i mene su dosta osporavali... Pratim voljeni klub i želim im puno sreće. Ako su odlučili da Sandomierski bude prvi golman, treba ga podržati. Ja sam sreću našao u Udinama, nisu me doveli bez razloga, poštuju me suigrači, trener, predsjednik - završio je Kelava nakon sjajnog uspjeha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem