Obavijesti

Sport

Komentari 11

Khabib mi kaže: 'Srušio si mi najdraže klubove, Real i Anži'

Khabib mi kaže: 'Srušio si mi najdraže klubove, Real i Anži'
1

Što mi je Khabib rekao? Čestitao mi je na pobjedi i rekao da sam u dva tjedna srušio njegova dva najdraža kluba, Real Madrid i Anži, javio se jučer nakon utakmice iz Moskve Nikola Vlašić

VIDEO

Nikola Vlašić zabio je prvi gol u 2-0 pobjedi moskovskog CSKA na gostovanju kod Anžija u Mahačkali u 11. kolu ruskog prvenstva. Nakon utakmice u glavnom gradu savezne republike Dagestan, na pobjedi mu je čestitao UFC prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov i otkrio mu da je veliki navijač Real Madrida i Anžija.

Vlašić srušio klub UFC prvaka! Khabib se kasnije slikao s njim
Vlašić srušio klub UFC prvaka! Khabib se kasnije slikao s njim

Khabib je bio poseban gost kluba iz Mahačkale. Dagestanac je u dresu Anžija izveo početni udarac i podijelio lopte navijačima. Stadion je bio pun, svi su u Mahačkali, glavnom gradu Dagestana, htjeli pozdraviti UFC prvaka.

Rušiš mi najdraže

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije to impresioniralo Nikolu Vlašića koji je zabio prvi gol u 2-0 pobjedi CSKA čime su Moskovljani skočili na treće mjesto ljestvice. Sve pred očima neporaženog UFC prvaka koji je gledao utakmicu iz lože.

Spustio se Khabib nakon susreta na teren.

- Što mi je rekao? Čestitao mi je na pobjedi i rekao da sam u dva tjedna srušio njegova dva najdraža kluba, Real Madrid i Anži - javio se jučer nakon utakmice iz Moskve Nikola Vlašić.

Opet Vlašić! Pogledajte kako je SuperNiksi zabio gol za CSKA
Opet Vlašić! Pogledajte kako je SuperNiksi zabio gol za CSKA

U sjajnoj je formi Nikola u posljednje vrijeme. Zabija kao na traci. Gol Anžiju u 11. kolu ruskog prvenstva četvrti mu je otkako je dres Evertona zamijenio ovim moskovskog kluba, što se pokazalo kao pun pogodak.

Pogodio je i na utakmici mlade reprezentacije u pobjedi protiv San Marina, a zabio je i dva gola u Ligi prvaka. Posebno pamti onaj Realu početkom listopada za pobjedu u Moskvi. Pamti taj gol i Nurmagomedov, koji je nakon utakmice Anžija i gostiju iz Moskve otišao u svlačionicu obje momčadi i fotografirao se s igračima.

Niksi impresionirao UFC prvaka

Podijelio je autograme Nurmagomedov i popričao s igračima.

Dagestanac obožava nogomet. A u Rusiji obožavaju njega. Nakon impresivne obrane pojasa UFC-ove lake kategorije protiv Conora McGregora, Nurmagomedov je u domovini dočekan kao prava zvijezda. Ljudi su odmah nakon te borbe u Las Vegasu izašli na ulice s ruskim zastavama, trubili su i slavili pobjedu protiv Irca. Nurmagomedova je primio i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Nurmagomedov je ruskim medijima otkrio kako je u mladosti bio veliki navijač Anžija.

- Kad sam bio klinac, znao sam napraviti nekoliko krugova oko stadiona i nekako se ušuljati na utakmicu - počeo je Khabib.

Uz borilačke sportove koje je trenirao, nogomet mu je bila velika ljubav.

Čim bi završio trening, spremio se i pravac na utakmicu.

- Obožavao sam Anži. Nisam imao novca za kartu i čekao sam da me netko pusti. Znao sam dečka koji je trenirao hrvanje sa mnom, a radio je na ulazu u stadion. On me puštao bez karte na utakmicu. Tada nije bilo stolica, stajali smo i gledali. Puno se toga promijenilo - prisjetio se Nurmagomedov dana kad je kao dječak pratio Anži.

Promijenio se i Vlašić. Nije to onaj Nikola iz Evertona. Ovo je Nikola koji pred očima najjačeg čovjeka s lakoćom zabija i pokazuje da će, ako ovako nastavi, biti važan kotačić Vatrenih u budućnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...