Obavijesti

Sport

Komentari 8

Khabib odgovorio na prozivke: Spreman sam, a nema lokacije

Khabib odgovorio na prozivke: Spreman sam, a nema lokacije
1

Ma, Khabib je znao da se neće boriti. Pa opet je pobjegao. Khabib je pi*ka. Rekao sam mu da ću obrisati je**ni pod s njegovom kapom i lik je pobjegao, ovako je Tony Ferguson prozvao dagestanskog borca...

VIDEO

A možda im jednostavno nije suđeno? Borba između Khabiba Nurmagomedova (31) i Tonyja Fergusona (36) i po peti put bi trebala biti odgođena.. Tako bi Khabib poveo sa 3-2 u otkazivanju ovog dugo iščekivanog meča. Rusija je zabranila letove u inozemstvo, Khabib se javio prije nekoliko dana i rekao: Svi kod kuće, a ja da se idem boriti? Da, gotovo sigurno je da se ta borba neće dogoditi, ali dok službene potvrde nema, a Khabib je još neodlučan, moramo pričekati.

Tony poludio na Khabiba: Opet se uplašio, oduzmite mu titulu!
Tony poludio na Khabiba: Opet se uplašio, oduzmite mu titulu!

Te njegove riječi odmah je iskoristio Tony Ferguson koji ga je prozvao kukavicom.

- Ma, Khabib je znao da se neće boriti. Pa opet je pobjegao. Khabib je pi*ka. Rekao sam mu da ću obrisati je**ni pod s njegovom kapom i lik je pobjegao. Treba mu se oduzeti titula - kiptio je od bijesa Ferguson, a to je samo probudilo inat kod Dagestanca koji sada tvrdi drugačije.

Brojni navijači su ga prozvali i zatražili od njega da preda titulu, ali čovjek ne niti kako da ode iz Rusije gdje su letovi zabranjeni. Dana White je kao moguću opciju naveo Abu Dhabi, a da recimo ide automobilom, trebala bi mu tri dana jahanja. Udaljenost između njegove Mahačkale i Abu Dhabija je 3.200 km.

UFC 249 - Khabib Nurmagomedov press conference - NY

Ovaj put je Dagestanac poludio i rekao da će se boriti bilo gdje.

- U ovom momentu, ako mi pošalju lokaciju, a ja uspijem izaći iz Rusije, dolazim u bilo koju zemlju. SAD, Abu Dhabi, nije važno. Borit ću se, 100 posto. Samo mi pošaljite lokaciju. Svaki dan šaljem Dani poruku 'Hej, gdje je lokacija. Ovo nije moja greška.  - kaže Khabib koji je dodao da bi upravo on bio najveći gubitnik u financijskom smislu ako dođe do otkazivanja borbe.

Khabib ipak otkazuje?! 'Svi su kod kuće, ja da se idem boriti?'
Khabib ipak otkazuje?! 'Svi su kod kuće, ja da se idem boriti?'

- Razumijem ljude koji su uznemireni zbog borbe, ovaj meč je kao san za navijače. Ovo je također san i za mene. Izgubio sam dosta novca. Nitko nije izgubio toliko novca, želim tu borbu. 

A na Instagramu je objavio video u kojem je poručio da se on ne može boriti protiv virusa koji je zahvatio svijet, a i priznao kako je spreman za meč ako do njega uopće i dođe.

- Treniram od prosinca, a pričaju da sam se povukao iz borbe. Pokušali smo otići u Dubai jer su nam rekli da će borba biti ondje. Napravili smo sve što smo mogli. Ja nisam koronavirus. Nije ni Dana White ni Tony Ferguson. Ne možemo se boriti protiv toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📍

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Dana White još nije otkrio lokaciju događaja koji bi se trebao odigrati 18. travnja, a sad mora razmišljati i o glavnoj borbi. Šuška se da sve čuva u tajnosti te da bi to mogao biti jedan od najjačih događaja dosad na kojemu bi mogli nastupiti i Francis Ngannou (33) i Jairzinho (32) koji su trebali predvoditi jedan od nadolazećih Fight Nightova, možda i Masvidal protiv Usmana (32) ako vlasnik BMF titule ne uskoči u Khabibove cipele, spominju se i Tyron Woodley (37) te Colby Covington (32)...

A tko zna hoće li se sve uopće i održati. Jer kako je krenulo, Whiteovi planovi padaju u vodu, a rješenja se ne spominju... Također, Ramazan počinje samo pet dana nakon zasad dogovorene borbe, a Khabib se za to vrijeme ne bori pa nikakve odgode ne dolaze u obzir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica