Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Khabib zaprijetio: Ako izbacite mog brata iz UFC-a, idem i ja!

Mi u Rusiji smo uvijek uz svoju braću. Moramo obraniti našu čast i to je najbitnija stvar. Zato, ako izbacite mog timskog kolegu, budite sigurni da i ja odlazim iz UFC-a, poručio je UFC-u prvak Khabib Nurmagomedov

MMA: UFC 229-Nurmagomedov vs McGregor
Foto: Stephen R. Sylvanie
34 komentara

Od meča između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora je prošlo nekoliko dana, no bura se još ne stišava. Sad je Khabib poslao ultimatum vodstvu UFC- a zaprijetivši da će izaći iz organizacije ako izbace njegovog timskog kolegu Zubairu Tukhugova.

Dagestancu je najviše zasmetalo to što Conor i njegovi timski kolege nisu kažnjeni ni za jedan nered koji su napravili.

- Želio bih se obratiti UFC-u. Zašto niste njih kaznili nakon što su napali autobus i ozlijedili nekoliko ljudi. Mogli su ubiti tamo nekog, zašto nitko ne spominje to što su vrijeđali mogu zemlju, obitelj, religiju, naciju? Zašto morate samo kazniti ljude iz mog tima ako su i oni radili nered - napisao je Khabib na Instagram profilu.

Najviše ga smeta to što UFC nije jednak prema svima.

- Ako kažete da sam ja započeo sav taj nered, to nije istina. On je sve to započeo, a ja sam samo završio. U svakom slučaju, kaznite mene, Zubaira Tukhugov nema nikakve veze s tim. Ako ste mislili da ću šutjeti na sve to, bili ste u krivu. Otkazali ste borbu od Zubaire, a najavili ste ga i izbaciti iz organizacije jer je udario Conora. Ali nemojte zaboraviti da je Conor njega prvog udario, samo pogledajte video - rekao je Khabib i zaprijetio UFC-u da će izaći iz organizacije.

- Ako njega izbacite, budite sigurni da odlazim i ja. Mi u Rusiji smo uvijek uz svoju braću. Moramo obraniti našu čast i to je najbitnija stvar - zaključio je UFC prvak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I would like to address @ufc Why didn't you fire anyone when their team attacked the bus and injured a couple of people? They could have killed someone there, why no one says anything about insulting my homeland, religion, nation, family? Why do you have to punish my team, when both teams fought. If you say that I started it, then I do not agree, I finished what he had started. In any case, punish me, @zubairatukhugov has nothing to do with that. If you think that I’ll keep silent then you are mistaken. You canceled Zubaira’s fight and you want to dismiss him just because he hit Conor. But don’t forget that it was Conor who had hit my another Brother FIRST, just check the video. if you decide to fire him, you should know that you’ll lose me too. We never give up on our brothers in Russia and I will go to the end for my Brother. If you still decide to fire him, don’t forget to send me my broken contract, otherwise I'll break it myself. And one more thing, you can keep my money that you are withholding. You are pretty busy with that, I hope it won’t get stuck in your throat. We have defended our honor and this is the most important thing. We intend to go to the end. #Brothers

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Dana White je nakon incidenta najavio da će obojicu boraca iz Khabibovog tima izbaciti doživotno iz MMA organizacije, no nakon ove objave Dagestanca morat će ozbiljno razmisliti. Ostao bi bez fantastičnog borca, a tako i bez velikog revanša Khabiba i McGregora.

Podsjetimo,

Podsjetimo, Dagestanac je obranio UFC naslov lake kategorije u Las Vegasu, borba je prekinuta u četvrtoj rundi nakon što je Khabib uhvatio McGregora u položaj za zahvat gušenja i natjerao ga na tapkanje. No, nakon toga nastao je pravi kaos.

Khabib je preskočio ogradu kako bi se obračunao s ljudima iz McGregorova tima, koji su ga uoči borbe provocirali, vrijeđali mu obitelj i ismijavali vjeru. Za Khabibom je potrčao i McGregor, ali tu je bio Zubaira Tukhugov koji je udario McGregora, a Irac mu je potom i uzvratio. Zbog straha od većih nereda, pobjednik nije ni proglašen.

Naši partneri pišu
Message