Obavijesti

Sport

Komentari 3

Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249

Khabiba poslali u Rusiju, White tvrdi: Imam lokaciju UFC-a 249
1

Pandemija koronavirusa jača posebno u SAD-u, sportska se događanja odgađaju, a UFC ne odustaje od događaja pod brojem 249 na kojem bi naslovna borba trebala biti između Khabiba (31) i Fergusona (36)

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib kako? Objasnio je kako se izgovara famozno prezime...

Brooklyn pa Las Vegas pa Dubai pa... Najvjerojatnije ništa od toga. Predsjednik UFC-a Dana White morao je odgoditi sve događaje UFC-a do daljnjega, ali od onog kojeg predvode Khabib Nurmagomedov (31) i Tony Ferguson (35) ne želi odustati. Rekao je da će se borba sigurno održati, a prema njegovim riječima to je na dobrom putu.

'Ajmo svi van osim njega! U tu dvoranu smije ući samo Khabib
'Ajmo svi van osim njega! U tu dvoranu smije ući samo Khabib

- Zasada vam neću reći mjesto gdje ćemo održati event. Borba će se dogoditi na dogovoreni datum, bit će dostupna preko PPV-a (pay per view) i cijeli će svijet moći gledati - poručio je predsjednik UFC-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koronavirus praktički je 'zaustavio' cijeli svijet, pa tako i onaj sportski. UFC je imao ideju sve događaje premjestiti u APEX centar te bez gledatelja i preko 'pay per view' sistema prenositi sliku iz oktogona. No, i to se na kraju izjalovilo, ali izgleda da je Dana došao do rješenja i odlučan je u tome da se događaj održi.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Cro Cop, high kick 02:30

- Imao sam dobar život do sada. Ako će me koronavirus dokrajčiti, neka tako bude. Jedna stvar je zagarantirana u životu: svi ćemo umrijeti. Kako, to nitko ne zna. Mnogi ljudi umiru od srčanih bolesti, u prometnim nesrećama i gripa. Ako će me koronavirus doći glave, ja tu ništa ne mogu napraviti.

U međuvremenu je prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (31) morao natrag u Rusiju. Na američkom je tlu trenirao sam u dvorani AKA-e (American Kickboxing Academy), ali nakon uvođenja strožih mjera u SAD-u zbog pandemije koronavirusa odlučio se vratiti na dagestansko tlo.

- Ne mogu shvatiti što se događa. Gdje se borimo i hoćemo li se uopće boriti, i što je s lokacijom borbe? Ovako nešto nisam mogao ni zamisliti - napisao je na Twitteru 'dagestanski orao'.

Podsjetimo, borba između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona trebala bi se održati 18. travnja na zasad još nepoznatoj lokaciji, a okršaji spomenutih protivnika odgađani su u četiri navrata.  Brojni fanovi slobodne borbe počeli su se pitati hoće li se ikad održati borba jer im možda jednostavno nije suđeno. A možda se i dogodi spomenutog datuma. Možemo samo čekati...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib: S Fergusonom se želim boriti u džungli u Zairu, kao Ali

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta