Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kicker: Sve pohvale Josipu Šimuniću, Oliću i Rakitiću

Kicker: Sve pohvale Josipu Šimuniću, Oliću i Rakitiću
1

Kvalitetnim se predstavama može pohvaliti Josipa Šimunića, Ivicu Olića i Ivana Rakitića koji su vrednovani visokim ocjenama 2.5 (raspon od 1-6)

VIDEO

Većina hrvatskih nogometaša odigrala je vrlo dobro svoje uloge u 28. bundesligaškom kolu, ocijenio je njemački Kicker. U rasponu ocjena od najbolje jedinice do najslabije šestice, kvalitetnim se predstavama može pohvaliti nekolicina Hrvata od kojih svakako treba istaknuti Josipa Šimunića, Ivicu Olića i Ivana Rakitića koji su vrednovani visokim ocjenama 2.5.
Šimunić je i proglašen igračem utakmice u remiju Hoffenheima i Freiburga (1-1) nakon što je u 80. minuti postigao gol, a susret završio u punoj minutaži i sa žutim kartonom. Njegova je ocjena daleko najbolja u Hoffenheimovoj momčadi, a Kicker svoj izbor za igrača utakmice obrazlaže riječima kako je hrvatski nogometni reprezentativac bio jedan od rijetkih koji su se suprotstavili porazu, te da je postigao pogodak koji nitko nije očekivao. Podsjetimo da je Šimunić u nedjelju postigao prvijenac za Hoffenheim, a ukupno četvrti svoj bundesligaški pogodak. U istoj je utakmici ocjenu 5 zaradio Boris Vukčević koji je na travnjak ušao početkom drugoga dijela zamijenivši krajnje indisponiranog Vedada Ibiševića (6). Sejad Salihović ocijenjen je s 4.5, a nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac Mensur Mujdža trojkom u redovima Freiburga, čime se ugurao među najbolje pojedince gostujućeg sastava.
Ocjenom 2.5 vrednovana je i igra Ivana Rakitića čiji je Schalke uz dva gola Kevina Kuranyija (1) svladao Bayer 2-0 u Leverkusenu i zasjeo na prvo mjesto ljestvice. Rakitić je u kompletnoj minutaži zaradio žuti karton.
Da je Bayernov trener Louis van Gaal povukao krivi potez tijekom poluvremena dokazuju ocjene Kickera. Nizozemac je nakon prvoga dijela igre iz igre izvadio Ivicu Olića i Danijela Pranjića, a minhenska je momčad nakon uvodne prednosti poražena 2-1 na svojoj Allianz Areni. Olić je bio strijelac jedinog gola za Bavarce u čijim je redovima bio najbolje ocijenjeni igrač (2.5). Njegova zamjena Robben zaslužio je četvorku. Asistent pri Olićevom pogotku bio je Danijel Pranjić koji se također morao zadovoljiti s uvodnih 45 minuta utakmice. Zaslužio je u njima ocjenu tri, prvu sljedeću do Olićeva učinka. Teren je napustio u korist Riberyjeva ulaska, no francuski veznjak nije impresionirao (4.5).
U utakmici u kojoj HSV nije uputio niti jedan udarac u vrata Borussije iz Mönchengladbacha (slavlje domaćina 1-0) Mladen Petrić uklopio se u sivilo momčad (ocjena 5). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe