Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kiša je omela feštu u Bujama: Rožman neće još debitirati...

Kiša je omela feštu u Bujama: Rožman neće još debitirati...
6

Službeni sastavi Rijeke i Buja su već bili najavljeni, ali sudac Ivan Vučković je s kapetanima obišao teren i ustanovljeno je da je kiša toliko natopila travnjak da lopta ne može ni odskočiti...

Simon Rožman trebao je debitirati na klupi Rijeke protiv četvrtoligaša Buja u šesnaestini finala hrvatskog kupa, no utakmica u Bujama je odgođena zbog natopljenog terena. 

Pokretanje videa ...

Službeni sastavi su već bili najavljeni, ali sudac Ivan Vučković je s kapetanima obišao teren i ustanovljeno je da je kiša toliko natopila travnjak da lopta ne može ni odskočiti. 

Donesena je odluka da se utakmica neće igrati, a odgođena je za utorak, 1. listopada s početkom u 15 sati i 30 minuta.  

Kvarner je od jutra bio pod kišom, ali u Istri je baš 'prekovremeno' padalo tako da je donesena jedina moguća odluka: odgoda. Inače, kako kažu domaći, ovo i nije neka posebna kiša. Svojedobno je u Bujama napadalo toliko je u svlačionicama bilo pola metra vode.

Kiša je tako spriječila feštu u malenom istarskom gradu gdje su jedva dočekali da im dođu Riječani, ali i debi novog trenera Rijeke Simona Rožmana koji će tako svoj novi klub po prvi put voditi u subotu protiv Varaždina.