Obavijesti

Sport

Komentari 51

Kladionice opet protiv Vatrenih: Hrvatska je veliki autsajder

Kladionice opet protiv Vatrenih: Hrvatska je veliki autsajder

Argentina je ponovno favorit. Kao i u Rusiji prije četiri godine. No, ovaj put ulog je drugačiji i igra se za finale Svjetskog prvenstva. Iznenađuje da je, nakon što je pao prvi favorit Brazil, koeficijent na Hrvatsku toliki

VIDEO

Kada su ga pitali tko bi po njemu mogao osvojiti Svjetsko prvenstvo, Lionel Messi nije spomenuo Hrvatsku. Govorio je o Brazilu, o Argentini, spomenuo je Francusku i Španjolsku... Dvije od četiri spomenute reprezentacije su ispale, a Hrvatska je i dalje tu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

dalić o petkoviću 00:56

Uoči četvrtfinala koeficijent da će Hrvatska postati prvak svijeta iznosila je 35 dok se sada smanjila više od tri puta i iznosi 11. Što znači da je sada Maroko iza nas, no kladionice i dalje veću prednost daju ostalim reprezentacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjetit ćemo se Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. I tada su nas Argentinci čekali kao veliki favoriti iako je, doduše, susret bio u grupnoj fazi. Ni sada slika nije drugačija, pa čak ni kada je Hrvatska izbacila prvog favorita prvenstva Brazil.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil

Argentina je ponovno favorit. U Rusiji je koeficijent na 'gauchose' bio 1,40, ovoga puta je viši i iznosi okruglih 2.

Ulozi su drugačiji, polufinale Svjetskog prvenstva i razumljivo je da je koeficijent veći. No, nevjerojatno je da je Hrvatska ponovno veliki autsajder i koeficijent na pobjedu Vatrenih iznosi čak 4,60. Reklo bi se, kvota vrijedna pokušaja.

Uzevši u obzir susret Argentine i Nizozemske, činjenicu da su Argentinci ispustili 2-0 u samoj završnici pa u drami penala prošli dalje, da Argentina također ima slabosti premda ju predvodi Lionel Messi, nekako je koeficijent na Hrvatsku mrvicu prevelik.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina

Imamo i mi Luku Modrića. Brozovića, Kovačića, Perišića. I Brazil je bio favorit pa je u petak spakirao kofere. Idemo još jednom pokazati da je Hrvatska jača od koeficijenata i kladionica.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener