Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kličko: Hrgović će biti prvak! Vraćam li se u boks? Tko zna...

Kličko: Hrgović će biti prvak! Vraćam li se u boks? Tko zna...
1

Filip je nevjerojatno talentiran i pokazao je to kao Olimpijac, ali i kao profesionalac. Bilo je teško sparirati s njim čak i u mojim najboljim danima, rekao je Vladimir Kličko...

VIDEO

Vraća li se Vladimir Kličko u boks? Pitanje je koje već mjesecima muči mnoge ljubitelje boksa. Vraća, pa se ne vraća, te glasine prisutne su stalno, a legendarni boksač sam je za RTL rekao razmišlja li o povratku.

- Stalno slušam o svom povratku i kad pročitam to, govorim,  'ne ne ne'. To mi je kompliment ako me ljudi zaista žele vidjeti i govore o tome, a ja stalno poričem, a oni opet govore.

Kličko je posljednji meč imao na proljeće 2017. godine protiv Anthonyja Joshue, što je bio jedan od najboljih mečeva posljednjih godina. Ukrajinac je izgubio i predao pojase sjajnom Britancu.

- Govorim ljudima da je jako zanimljiva trenutna situacija u boksu. Imate prvake poput Joshue, on sjajno dominira kategorijom. Imate Wildera, nadam se da će se susresti, a naposljetku i hoće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip Hrgović je prije dvije godine prešao u profesionalce s ozbiljnom namjerom da dođe do trona. A može li se stvarno biti najbolji na svijetu, to sigurno zna Kličko koji je s njim odradio nekoliko sparing borbi.

- Filip je nevjerojatno talentiran i pokazao je to kao Olimpijac, ali i kao profesionalac. Bilo je teško sparirati s njim čak i u mojim najboljim danima. Mislim da će postati prvak, naravno da ima šanse. 

A onda je na repertoar stiglo ono najbitnije pitanje koje sve zanima.

- Hoću li se vratiti? Tko zna - zaključio je legendarni Vladimir.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener