Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Klinci NK Jedinstva osvojili su jaki turnir gol razlikom 22-1

Nogometaši iz Donjeg Miholjca bili su prvi u kategoriji do 10 godina. Iza sebe su ostavili Njemačku, Italiju, Nizozemsku, Srbiju i Belgiju. Dječaci nisu izgubili niti jednu utakmicu na ovom jakom međunarodnom turniru

2 komentara

U talijanskom Riminiju održan je nedavno međunarodni nogometni turnir pod nazivom Trofeo Adriatico. Turnir okuplja mlade nogometaše u deset kategorija, a Hrvatska je svoje predstavnike imala u predpočetnicima NK Jedinstvo iz Donjeg Miholjca.

Vatreni nogometaši iz Donjeg Miholjca, rođeni 2008. godine i mlađi dokazali su odličnom igrom da nogomet nije igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje netko iz slavne nogometne petorke. U kategoriji do 10 godina starosti, u konkurenciji predstavnika Belgije, Srbije, Njemačke, Italije i Nizozemske, osvojili su izvrsno 1. mjesto.

Time su iza sebe ostavili nogometne velesile poput Njemačke i Italije, čiji se sustavi škole nogometa ne mogu uspoređivati s malim nogometnim klubovima poput NK Jedinstva. Osobito su ponosni stoga na činjenicu da nisu izgubili niti jednu utakmicu, a gol razlikom su u potpunosti pomeli konkurenciju. Miholjački su nogometaši primili svega jedan gol, a do zlata su došli sa čak 22 postignuta pogotka.

 O veličini i važnosti ovog talijanskog turnira govori i podatak da se u 10 kategorija natječe gotovo 250 ekipa iz cijelog svijeta što peharu koji je ovaj tjedan stigao u Miholjac daje dodatni sjaj.

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspješno predstavljali naš grad Donji Miholjac i Hrvatsku na ovom jakom međunarodnom turniru, a posebno sam ponosan na poziv za sudjelovanje na turniru škole nogometa nogometnog kluba Milan - istaknuo je trener miholjačkih nogometaša Silvio Ježić.

Poziv u legendarni Milan sigurno neće propustiti, ostaje im samo smisliti način kako financirati putovanje i boravak u Italiji. Odlazak na turnir u Rimini mladim su nogometnim nadama financirali sponzori s područja grada Donjeg Miholjca i Osječko-baranjske županije koji su prepoznali važnost sporta i sportskih manifestacija za ovu djecu kao i njihovi roditelji. 
 

Tema: Sport fanatik

Message