Obavijesti

Sport

Komentari 17

Klišina: Ponudili su mi 200.000 dolara da budem prostitutka...

Klišina: Ponudili su mi 200.000 dolara da budem prostitutka...
1

Odmah sam oštro odgovorila. "Oprosti, ali tvoj prijedlog me ne zanima", a onda je uslijedilo njegovo "pa, čekaj, nemoj me tako brzo odbijati, ne znaš ni što ti nudim. Napisala sam opet "ne, zbogom, kazala je Klišina...

VIDEO

Izdala je Rusiju, tako su to barem shvatili na istoku kad je nastupila u Riju 2016. godine na Olimpijski igrama, dok mnoge njezine sunarodnjakinje nisu smjele zbog skandala o dopingu i umiješanosti ruskih organa koji su sve godinama odobravali i zataškavali.

Darija Klišina (29) dobila je 'popust' jer živi u SAD-u, tamo trenira i prolazi dopinške testove što je bio jedan od uvjeta za nastup u Brazilu. Gdje god se pojavi, prekrasna ruska skakačica u dalj podiže prašinu. Toliku prašinu da joj 'poduzetnici' nude novac za seksualne usluge. 

Klišina je za ruske medije otkrila kako joj je jednom na Instagram stigla ponuda da postane prostitutka, a za nagradu bi dobila 200.000 dolara!

- Bilo je tako, samo što nisu koristili onu riječ, već "pratnja". Prošlo je od toga šest mjeseci. Iskreno nisam očekivala takvu ponudu - kaže ruska atletičarka.

Rekla mu je ne, ali uporni muškarac nije odustajao.

- Odmah sam oštro odgovorila. "Oprosti, ali tvoj prijedlog me ne zanima", a onda je uslijedilo njegovo "pa, čekaj, nemoj me tako brzo odbijati, ne znaš ni što ti nudim. Napisala sam opet "ne, zbogom". Ponudio je  200.000 dolara mjesečno! Sjela sam i pomislila je li postoji devojka koja će biti impresionirana ovom ponudom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Меня часто спрашивают, как я ухаживаю за волосами 💇‍♀️ Действительно, светлые и длинные волосы сами по себе очень уязвимые, а если ещё учесть тренировки, солнце и съемки? Во время тренировок 🏃‍♀️ голова потеет, плюс волосы подвергаются климатическим воздействиям ☀️ 💦 ⠀ Во время съёмок 🎥 горячий воздух из фена, воздействие нагретых поверхностей плойки или утюжка хоть и придают волосам желаемую форму, но на их здоровье влияют весьма не с положительной стороны🤔 ⠀ Поэтому я решила провести прямой эфир с экспертом в этой области, стилистом-визажистом Ольгой Лисовой @lisova_stylist. Расскажу о том, как сама ухаживаю за волосами, а Ольга поделится актуальными профессиональными советами ухода, как быть самыми красивыми и обворожительными, и не только для женщин💃🏼, но и для мужчин 🕺🏼 ⠀ ⏰ Эфир состоится в четверг, в 20:45 (мск) Не пропустите 😉 ⠀ Если у вас есть вопросы, на которые вы хотели бы услышать ответы в прямом эфире, пишете ниже в комментариях 👇🏼 ⠀ #всемздоровья #берегитесебя #dariaklishina #уходзаволосами #блондинка #красивыеволосы #hair #beauty #blonde #hairstyle

Objavu dijeli The official Darya Klishina (@dariaklishina)

Na međunarodnoj je seniorskoj sceni devet godina. Dvaput je bila europska prvakinja u dvorani (2011., 2013.), a ima i broncu s EP-a na otvorenom iz 2014. te srebro sa Svjetskog prvenstva 2017. U Kataru pak nije nastupila zbog ozljede bedra, a nedosanjani san joj je olimpijsko zlato. Na njega će pak pričekati još godinu dana jer su Olimpijske igre u Tokiju prebačene na 2021. godinu, a do tada se Klišina može potpuno posvetiti pripremama i sanirati ozljedu do kraja.

Godinama je jedna od najboljih u svojoj disciplini, ali i jedna od najlepših sportašica na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu