Obavijesti

Sport

Komentari 29

Klopp: Iskreno, u fenomenalnoj smo formi! Lovimo dva trofeja

Klopp: Iskreno, u fenomenalnoj smo formi! Lovimo dva trofeja
2

I jedni i drugi već su osvajali Ligu prvaka. Redsi kod kuće nisu izgubili od rujna prošle godine, a Porto je u cijeloj sezoni tek dvaput poražen u gostima. Prošle godine bilo je 0-0 pa: 5-0 za Liverpool

VIDEO

Liverpool pet, Porto dva naslova prvaka Europe. Prošle sezone u šesnaestini finala prva utakmica 0-0, a onda: 5-0 za Liverpool! Porto s Benficom na vrhu Primeire, Redsi sa dva boda više i tekmom više od Cityja na vrhu Premiershipa... 21:00, četvrtfinale Lige prvaka, Liverpool-Porto: sjajna nas utakmica čeka na Anfieldu!

'Nismo htjeli Liverpool'

Porto žudi za revanšom premda šef Sergio Conceicao razumno tvrdi: "Nismo htjeli Liverpool u četvrtfinalu. Kako igraju: nitko normalan nije htio Liverpool".

Treneri su žešće različito istrčali sa izjavama u najavi tekme. Portugalac je na "nismo htjeli Redse" dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S obzirom na to da nam zbog kartona neće igrati ni kapetan Herrera, ni Pepe, a to su ključni igrači veze i obrane (sa Casillasom i Maregom: kičma momčadi) morat ću biti jako kreativan i što se sastava i što se taktike tiče. Osim toga, bez da se itko uvrijedi, ali oni u Engleskoj jednom-dvaput tjedno igraju sa vrhunskim protivnicima, a nama u Portugalu... Baš i nije tako - rekao je Conceicao.

Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Porto v AS Roma

'Sunce sije... Dobro je'

Jürgen Klopp? Taj se široko smješka i široko otvara svoju njemačku dušu:

- Iskreno, u fenomenalnoj smo formi! Proljeće je došlo, vrijeme je sjajno, prvi smo u Engleskoj, igramo Ligu prvaka... Sve je dobro - govori Liverpoolov trener i dodaje:

-  Naravno, ništa još nismo osvojili i još smo uvijek momčad u razvoju sa puno margina za napredak, ali i na treninzima se vidi da smo u sjajnom razdoblju. Naravno, nismo jedini sa dobrim igračima, rezultatima i velikim ambicijama. Porto je baš jedna takva momčad, kao mi, i bit će izuzetno zahtjevan protivnik. Ali... Liga prvaka na Anfieldu početkom travnja. To se čeka i igra s radošću! - najavio je temperamentni Nijemac s klupe Redsa.

Liverpool igra najdinamičniji nogomet Lige prvaka, Kloppova ekipa ide na 'atomsku energiju', a Firmino, Salah i Mane nude virtuoznost. Englezi su sigurno favoriti: utoliko više jer kod kuće nisu izgubili od rujna prošle godine i jer Portu nedostaju dvojica ključnih igrača, a utoliko manje jer Porto je u cijeloj sezoni tek dvaput poražen u gostima.

Atmosfera Anfielda, ludo dinamični i napadački Kloppov nogomet, polufinale u igri... Liga prvaka!

Vjerojatni sastavi

Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane.

Porto (4-4-2): Casillas - Maxi, Felipe, Militao, Alex Telles - Otavio, Danilo, Oliver Torres, Corona - Marega, Tiquinho Soares.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu