Sport

Komentari 13

Klopp: Nije mi jasno da odrasli čovjek može dovesti svijet u ovu situaciju. Putin je stvarno loš

Klopp: Nije mi jasno da odrasli čovjek može dovesti svijet u ovu situaciju. Putin je stvarno loš

To je stvarno teško podnijeti, zadnja tri dana, ili kad god je počelo, svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači vjerojatno su sada u ratu, ne znam točno jesu li se svi vratili u domovinu, kaže Klopp

Ni sportski svijet, dakako, nije u miru zbog događanja koji se zbivaju u Ukrajini. Trener Liverpoola Jurgen Klopp radio je u karijeri s igračima kojima je sada nogomet sekundarna preokupacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

- To mi je van svake pameti. Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu razumjeti kako jedna odrasla osoba može cijeli svijet dovesti u takvu situaciju, posebno ljude u Ukrajini. Poznajem toliko Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog stvarno lošeg čovjeka - rekao je Klopp koji je s Liverpoolom u nedjelju protiv Chelseaja osvojio Liga kup.

- Moramo pokazati solidarnost. Kako je uvijek u mračnim vremenima, potrebni su vam trenuci u kojima možete razmišljati o nečemu. To je stvarno teško podnijeti, zadnja tri dana, ili kad god je počelo, svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači vjerojatno su sada u ratu, ne znam točno jesu li se svi vratili u domovinu.

Putina kao da briga za sve posljedice koje već pogađaju Rusiju.

Čini se da Putina ne možemo zaustaviti, ali mu barem možemo uzrokovati više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini.

Najčitaniji članci