Obavijesti

Sport

Komentari 104

Jürgen spaja Vatreni stoperski par: Vida dolazi u Liverpool...

Jürgen spaja Vatreni stoperski par: Vida dolazi u  Liverpool...
2

Velika pomama je za hrvatskim igračima i u ovome prijelaznom roku. Borussia Dortmund zainteresirana je za Marija Mandžukića dok Šimu Vrsaljka želi Inter, a njegov sadašnji klub je zainteresiran za Kalinića...

VIDEO

Hrvati su svaki prijelazni rok vruća roba, no ovaj rok će posebna potražnja biti za Hrvatima nakon fantastičnog rezultata Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje su osvojili drugo mjesto.

Jedan od onih koji su ostavili sjajan dojam na SP-u je Domagoj Vida. Hrvatski stoper u Bešiktašu se nije naigrao, a nakon Svjetskog prvenstva za njega su navodno zanimanje pokazali i mnogo ugledniji klubovi. Prema pisanju Goal.coma Vida je, čini se, najbliži Liverpoolu.

Jürgen Klopp poželio je u momčadi imati Vatreni stoperski par koji je Hrvatsku vodio do srebra, a za Vidu je Bešiktašu ponudio 22 milijuna eura što je turski klub, javlja Goal, i prihvatio.

Točnije, turski je klub dao dopuštenje Englezima da sa srebrnim stoperom pregovaraju oko uvjeta ugovora. Crno-bijeli su se zadovoljili odštetom od 22 milijuna eura. A kako i ne bi kad je Bešiktaš prije malo više od pola godine, u siječnju, Vidu iz kijevskog Dinama doveo - besplatno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman prije davanja zelenog svjetla za prodaju Vide, savjetovao se s trenerom Senolom Günešom, koji je dopustio da mu klub proda važan kotačić, ali ništa neočekivano, s obzirom da je Bešiktaš u financijskim problemima.

Na koliko će 29-godišnji slavonski bećar potpisati ugovor s redsima te kakvu će plaću imati zasad još nije poznato. Vida tek ovih dana treba otputovati u Englesku kako bi se finalizirao transfer.

Mandžo u Borussiju, Vrsaljko prema Interu...

Za sjajnog napadača Marija Mandžukića koji je kao vino, što je stariji to je bolji, interes je pokazala Borussia Dortmund.

- Igrač poput njega podiže svaku momčad, daje joj timski duh i jača mentalitet. Borussiji Dortmund je nedostajao takav igrač u posljednjih godinu dana. Ovoj Borussiji treba takav "pokvarenjak" u pozitivnom smislu - velike pohvale na Mandžin račun uputio je slavni Nijemac Lothar Matthäus.

On je za mene jedan od pet najboljih napadača na svijetu - zaključio je Matthäus...

Žuti su nakon završetka posudbe Michyja Batshuayja ostao ostali bez pravog klasičnog napadača, a upravo im se aktualni igrač Juventusa nameće kao prva opcija.

Veliki interes na tržištu je i za desnog beka Šimu Vrsaljka. Šime je i prije SP-a bio tražena roba, a nakon sjajnih igara u Rusiji taj interes se i povećao.

Nakon odlaska Cancela, Inter Milan je ostao bez desnog beka, a upravo im je Vrsaljko glavna meta. Talijani ga žele dovesti na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa, no klubovi se ne mogu dogovoriti oko otkupne cijene. Nerazzuri nude 20 milijuna eura Rojiblancosi traže 30. Sigurno će ova saga još potrajati jer su Talijani poznati kao vrlo teški pregovarači...

Napadač Nikola Kalinić, koji je postao glavna priča nakon što ga je Zlatko Dalić izbacio iz ekipe na samom početku SP-a, isto je pred promjenom kluba. Naime, za napadača Milana zainteresiran je Atletico Madrid. Kale bi u Atletico prvo došao na posudbu za 2 i pol milijuna eura s obvezom otkupa odmah sljedeće sezone za 17 i pol milijuna eura.

Prema pisanju španjolskih medija pregovori su navodno u odmakloj fazi te se dogovaraju posljednji segmenti ugovora...

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića