Sport

Komentari 20

Kloppova zapovijed: Pjevamo 'Sretan rođendan' na 12 jezika

Kloppova zapovijed: Pjevamo 'Sretan rođendan' na 12 jezika

Sigurno su se kroz sezonu mnogi igrači, treneri i navijači zapitali: 'Ma što taj Klopp radi na treninzima da su im rezultati tako nevjerojatno dobri?' Napokon je stigao i odgovor, Klopp se samo drži jedne svoje ideje...

U svlačionici mora biti sjajna atmosfera kako bi ekipa mogla postizati dobre rezultate na terenu, znao je reći Jürgen Klopp. Svlačionicu ćemo zamisliti i kao trening i ekipu kao takvu. U tom duhu 'procurio' je i isječak s treninga Liverpoola koji ove sezone 'mete' sve pred sobom. 

Što to Klopp toliko čarobno radi na treninzima? - Zabavlja se.

- Idemo pjevati 'Sretan rođendan' na 12 jezika - rekao je svojim dečkima na novogodišnjem treningu uoči rođendana Adriana Sana Miguela. Njemački igrači zajedno s Kloppom pjevali su na njemačkom, Englezi na engleskom, ostali na svojim materinjim jezicima...

Pljesak, pjesma, osmjesi. Sve to krasi Liverpoolove treninge, a isto to krasi i njihove ovosezonske nastupe jer nogometaši Liverpoola i dalje jure prema prvom naslovu prvaka nakon 1990. godine, nakon što su u susretu 21. kola Premiershipa na Anfieldu pobijedili Sheffield United sa 2-0.

Bila je to već šesta utakmica Liverpoola u posljednjih 17 dana, ujedno i slavljenička pobjeda, jer su "Redsi" proslavili godinu dana od posljednjeg ligaškog poraza.

 

Najčitaniji članci