Sport

Komentari 0

Kobe i Gigi zauvijek! LA tuguje, nogomet odaje počast velikanu

Kobe i Gigi zauvijek! LA tuguje, nogomet odaje počast velikanu

Los Angeles FC odigrao je prvu službenu domaću utakmicu ove godine i odao počast preminuloj legendi toga grada Kobeju Bryantu koji je preminuo 26. siječnja u padu helikoptera

Krenula je sezona i za američke nogometne klubove. Major League Soccer kreće za koji dan, a Los Angeles FC na svom je Banc of California stadionu u CONCACAF Ligi prvaka okrenuo 0-2 iz prve utakmice i s 3-0 izbacio meksički Club Leon.

Navijači su uživali u sjajnom nogometu Carlosa Vele i Diega Rossija, a i na tribinama nogometnog stadiona, u Los Angelesu se još jednom odala počast Kobeju i Gigi Bryant.

Klupske crna i zlatna zamijenjene su purpurnom i zlatnom bojom LA Lakersa, ispisanim brojevima s Kobejevih dresova, 24 i 8, te natpisom 'Kobe i Gigi, zauvijek'.

Bryantova briljantna košarkaška karijera i cijeli prekratki životni put prebrisali su granice među sportovima i kontinentima. Poput Michaela Jordana, Kobe nije bio "samo" košarkaška nego planetarna sportska zvijezda.

Los Angeles će se, kako na transparentu piše, zauvijek sjećati svojeg voljenog superstara i najvećeg Lakera koji je ikad kročio nogom na košarkaški parket.

Najčitaniji članci