Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

'Kockasti' dobrotvori: Pomažu djeci i ne hvale se donacijama

Rakitić je uplatio novac školi za djecu s posebnim potrebama u Splitu. Mandžukić i Modrić pomogli su malenoj Stephanie. Kapetan Srna također pomaže na sve strane

Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
16 komentara

Znam da suigrači pomažu. No nitko ne želi puno govoriti o donacijama, kaže Ivan Rakitić.

Veznjak Seville je, kako doznajemo, školi za djecu s posebnim potrebama u Splitu nedavno uplatio izdašnu donaciju. Raketa ima običaj da svaki put kada dođe u Hrvatsku, pomogne nekoj dječjoj ustanovi. Ivan, naravno, nije jedini dobrotvor među “kockastima”. 

Nedavno je 10.000 eura za malenu Stephanie iz Zadra uplatio Mandžukić, a istoj je curici pomogao i Modrić. Mandžo je posjetio i Specijalnu bolnicu za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak. Djeci je donirao 10.000 kuna. Velik je dobrotvor i Darijo Srna. 

Kapetan reprezentacije pomogao je i obitelj pokojnog prijatelja Dine Petrinovića, koji je poginuo u Njemačkoj tijekom SP-a 2006. Za Božić organizira humanitarnu malonogometnu utakmicu “Srna i prijatelji’’, kojom je pomogao obiteljima nastradalim u poplavi. Jedan je od osnivača zaklade Vatreno srce. Sudjelovao je u nekoliko humanitarnih turnira Četiri kafića, a potom i na turniru u Bjelovaru za pomoć dječjem odjelu bolnice u Bjelovaru, koji organizira Ogi Vukojević. To što rade “kockasti” za svaku je pohvalu.

Zvijezda Reala pomogla je sugrađanki

Modrić je zamolio da se ne objavljuje iznos novca koji je donirao, a roditelji petogodišnje Stephanie zahvalili su mu na Facebooku.

- Još je jedan naš reprezentativac pomogao Stephanie donacijom. Poštujemo njegovu želju da ne iznosimo iznos donacije. Hvala ti, Luka - napisao je bračni par Milda na Facebooku.

Naši partneri pišu
Message