Obavijesti

Sport

Komentari 56

Kod nas je bio pod paljbom, u Italiji ga slave: Tudor apsolutni hit nakon što ga je preporodio

Kod nas je bio pod paljbom, u Italiji ga slave: Tudor apsolutni hit nakon što ga je preporodio

Bivši trener Hajduka u Juventusu je zadužen za obrambeni dio momčadi i već je napravio određene pomake. Trebat će vremena da se momčad uigra kako spada i poveže glava i rep, no određeni napreci već su vidljivi

VIDEO

Nije dugo trebalo da Igor Tudor osvoji Talijane. Prije nešto više od mjesec dana prešao je iz Hajduka u Juventus kao dio stručnog stožera novog trenera 'stare dame' Andree Pirla u nagodbi u kojoj je sam platio dio odštete 'bijelima' kako bi otišao čim prije. Stigao je poziv koji se ne propušta i Tudor ga je iskoristio maksimalno.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo na treningu

Pokretanje videa...

Ronaldo na treningu Juvea 01:32

Nije uspio revitalizirati Hajduk i podići ga na razinu koja se očekuje od splitskog velikana te je nailazio na brojne kritike struke i navijača. S njima se dobro nosio, a kada je bilo vrijeme za otići, rastao se u mirnom tonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I, ustvari, momentalno pokazao zašto ga je Pirlo htio i zašto ga je prije malo više od mjesec dana hvalio kao "najbolji izbor za nas". Tudor je uspio oživjeti Danila kojeg je Juventus Manchester Cityju platio 37 milijuna eura i od kojeg se puno očekivalo. Brazilac je igrao ispod svojih mogućnosti sve dok nije došao hrvatski stručnjak.

- Tudor je revitalizirao Danila. Njih dvojica baš jako puno pričaju od prvog treninga i Danilovi odgovori na terenu su odlični. Postao je najbolji igrač Juventusa po točnim dodavanjima i osvojenim loptama. Uz to je i drugi u Serie A po broju dodira s loptom, odmah iza veznjaka Sassuola Manuela Locatellija - piše talijanska Gazzetta dello Sport.

ITALIAN SERIE LEAGUE A 20/21 SOCCER MATCH: AS ROMA vs FC JUVENTUS, ROME, ITALY - 27 SEPTEMBER 2020

Bivši trener Hajduka u Juventusu je zadužen za obrambeni dio momčadi i već je napravio određene pomake. Trebat će vremena da se momčad uigra kako spada i poveže glava i rep, no određeni napreci već su vidljivi.

Talijani su oduševljeni Tudorom kojeg mi nismo znali cijeniti.

Juventus u nedjelju u 20.45 sati igra veliki derbi protiv Napolija u utakmici u kojoj će se susresti bivši suigrači Andrea Pirlo i Gennaro Gattuso, sada u trenerskim ulogama. Utakmica je i dalje pod upitnikom pošto korona hara Italijom pa su vodstva dvaju klubova održala i sastanak o mogućoj odgodi derbija. On se za sada neće dogoditi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem