Obavijesti

Sport

Komentari 9

Koliko igrača Manchestera treba da zamijene žarulju?

Koliko igrača Manchestera treba da zamijene žarulju?
1

To se pitaju engleski mediji nakon što je Patrice Evra ispričao kako funkcionira "velika obitelj Manchester Uniteda". Na sreću, imaju majstore...

VIDEO

Postoje vicevi o žaruljama i policajcima, o plavušama i žaruljama, a odsad i o igračima Manchester Uniteda i žaruljama. Na pitanje koliko ih treba da zamijene žarulju odgovor je: Niti jedan! Za to postoji skupina ljudi koja Unitedovim zvijezdama maksimalno olakšava život. Čovjek za vezu igrača i ekipe majstora zove se Barry Moorhouse. Čovjek ima doista zahtjevan posao.
- Ovaj klub je velika obitelj, svi pomažu jedni drugima. Barry je na raspolaganju za svaku našu želju - rekao je Patrice Evra i dodao:
- Ako imaš problem s autom, oni odmah dolaze. Ako te muči jacuzzi, oni dolaze. Ako treba promijeniti žarulju, oni stižu za čas - povjerio se Evra. I ponudio idealan materijal tradicionalno ciničnim engleskim novinarima. Usput je vjerojatno zaslužio i prijeke poglede suigrača, sve ih ovom izjavom doveo u poziciju idealnog predmeta poruge. Teško je vjerovati da dečki iz Uniteda ne znaju promijeniti žarulju, vjerojatnije je riječ o nedostatku volje i želje da se upuštaju u takve "avanture".
- Ekipa stručnjaka igračima je na raspolaganju 24 sata na dan. Alex Ferguson ne želi da se njegovi igrači brinu oko trivijalnih stvari, želi da se koncentriraju isključivo na nogomet - rekao je za Mirror izvor iz kluba. I odmah dodao:
- Imaju smiješne zahtjeve, užasno su razmaženi - kaže isti izvor i dodaje kako to i nije najgori dio posla:
- Njihove žene moramo tretirati bolje nego kraljevsku obitelj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića