Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Koliko na provizije menadžeru troše Hajduk, Dinamo i Rijeka?

Splitski 'bili' za isto su izdvojili 1,865,530 eura. Dinamo, lanjski 'šampion' u ovom segmentu, nalazi se na trećem mjestu uz 1,218,965. To je znak da je 'modrima' promet opao. Rijeka, prvak Hrvatske, vodi i na ovoj listi...

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Igor Kralj/PIXSELL
12 komentara

Prvak Hrvatske Rijeka 'prvak' je i u plaćenim provizijama menadžerima prema javno dostupnim podacima koje je objavio HNS.

Klub s Rujevice je, u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018., posrednicima platio 2,876,768 eura što je za milijun više od Hajduka.

Splitski 'bili' za isto su izdvojili 1,865,530 eura. Dinamo, lanjski 'šampion' u ovom segmentu, nalazi se na trećem mjestu uz 1,218,965. To je znak da je 'modrima' promet opao jer su u prethodnom razdoblju imali platili oko 6,5 milijuna eura. 

Dražen Nimčević, Hajdukov financijski savjetnik pri upravi, za Slobodnu Dalmaciju rekao je:

- Posredničke provizije sastavni su dio svakog posla oko transfera igrača, i po tome se Hajduk nimalo ne razlikuje od bilo kojeg drugog profesionalnog nogometnog kluba. Veći dio plaćenih provizija u našem se slučaju odnosi na odlaske naših najskuplje transferiranih igrača, konkretno na transfere Nikole Vlašića, Andrije Balića i Ante Ercega, a manji dio na ulazne transfere.

Foto: hns-cff.hr

Foto: hns-cff.hr

Foto: hns-cff.hr

Foto: hns-cff.hr

Foto: hns-cff.hr

Naši partneri pišu
Message