Obavijesti

Sport

Komentari 7

Koljeno će izdržati: Spust kao trening za superkombinaciju...

Koljeno će izdržati: Spust kao trening za superkombinaciju...
1

Propustio sam trening spusta u petak kako bih koljenu dao malo vremena da se oporavi za nadolazeće napore, rekao je Kostelić uoči današnjeg spusta na SP-u

VIDEO

Moje zdravstveno stanje nije alarmantno. Koljeno je jednostavno nešto lošije nego u siječnju i to je cijela priča, rekao je Ivica Kostelić.

Nakon superveleslalomske utrke u srijedu potužio se na bol u koljenu. Zato je Ivica malo ranije nego što je planirao otišao u Bad Ragaz na injekciju za koljeno.

- Skok na paralelnom slalomu u Moskvi bio je dosta neugodan jer se doskakalo na ravno, a takva je i većina skokova u Schladmingu. Zato smo odlučili da odem ranije na injekciju - pojasnio je Ivica Kostelić koji će gotovo sigurno danas nastupiti u spustaškoj utrci (11 sati). Ivica prije važne superkombinacije u ponedjeljak želi napraviti “generalnu probu”. U spustu se u subotu, naravno, neće natjecati za postolje nego će ga odvoziti samo kao trening za ponedjeljak.

U četvrtak je dobio injekciju, a jučer se odmarao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Propustio sam trening spusta u petak kako bih koljenu dao malo vremena da se oporavi za nadolazeće napore - kaže Ivica.

Iako je Kostelićima SP tek treće natjecanje po važnosti, iza Svjetskoga kupa i Olimpijskih igara, i Gips i Ivica ne bi imali ništa protiv medalje iz Schladminga. Pogotovo u sezoni u kojoj neće osvojiti niti Veliki niti Mali globus.

- Ivica se dobro osjeća. Čim mi se ne javlja, znači da nema većih problema. To nas jako veseli - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener