Obavijesti

Sport

Komentari 31

Komentar: Maminjo još nikoga nije prodao i već mu se vratilo

Komentar: Maminjo još nikoga nije prodao i  već mu se vratilo
1

Nije sreća što su Badelj i Sammir zabili u europskim utakmicama. Sreća je što ove sezone nisu otišli iz Dinama. U prijašnjim vremenima, najbolji su ekspresno odlazili

VIDEO

Napokon da i Dinamo ima malo sreće. Nisu igrali dobro, ali imali su malo sreće, mišljenje je jednog Dinamova navijača. Da, “modri” i ne briljiraju na početku sezone, ne može se reći da će se utakmice protiv Neftčija ili Helsinkija u Finskoj pamtiti.

No Dinamo je ipak pobijedio ili, kako navijač smatra, imao sreće. Napokon smo dočekali ljeto da i Zdravko Mamić nije nikoga prodao, čak je uložio u momčad i “kozmetiku” stadiona. I Dinamu se počelo vraćati. Jer u prvoj europskoj utakmici ove sezone Azerbajdžanci su imali nekoliko dobrih šansi, ali gol Milana Badelja sve je preokrenuo i “modri” su pobijedili 3-0. U sljedećem kolu važnu gostujuću pobjedu golom za 2-1 donio je Sammir.

I nije sreća što su oni zabili golove, sreća je što ih Mamić nije prodao. Brazilac je već dugo u izlogu, a Badelj svaki dan ima sve više kupaca. U neka prijašnja vremena, svjedoci smo, teško da bi dva najbolja igrača koji su već nekoliko godina u Maksimiru i novu sezonu dočekala pod južnom tribinom. Ove godine u Dinamu su napravili “presedan”, napokon nisu mislili samo na “kapenzi”, a to im se zasad vraća na najbolji način. Trener Krunoslav Jurčić ima sve što mnogi njegovi prethodnici, pa ni on u prvom mandatu, nisu imali. 

Jezgra momčadi dugo je na okupu, dobio je pojačanja, čak igra na upristojenom stadionu. Sad je sve na njemu i igračima. Jednom nogom je u četvrtom pretkolu Lige prvaka gdje Dinamo još nije bio. Ima Kruno puno sreće ove sezone. A najveća mu je što, barem zasad, nije bilo prodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica