Konobarica je optužila borca Jonesa da ju je seksualno napastovao... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 14

Konobarica optužila Jonesa za napastovanje: On me je gušio!

Konobarica optužila Jonesa za napastovanje: On me je gušio!
1

Saznali smo, putem medija, za lažne optužbe prema Jonu. Papirologija za taj postupak poslana je na krivu adresu, rekao je njegov glasnogovornik nakon što su optužbe iscurile u javnost.

VIDEO

Taman kada samo pomislili da Jon Jones neće puniti više rubrike svojim ponašanjem u slobodno vrijeme i dopingiranjem, prevarili smo se. Amerikanac je prije dva tjedna po drugi put obranio naslov poluteške kategorije protiv Thiaga Santosa u fantastičnoj borbi, a ovih mu je stigla ozbiljna optužba na kućnu adresu.

Jedna konobarica iz striptiz bara u Novom Meksiku optužila je Jonesa da ju je seksualno napastovao prije nekoliko mjeseci kada je bio u noćnom provodu. 

Ona je izjavila da ju je UFC borac udario po stražnjici, zatim zgrabio te ju počeo ljubiti po vratu pa i gušiti. Kako ona kaže, nakon nekoliko minuta i njezinog učestalog prigovaranja, pustio ju je i otišao iz bara.

Ona je pokrenula tužbu protiv njega, a Jonesa nije bilo na prvom saslušanju jer, kako kaže njegov glasnogovornik, nije uopće ni znao za to. 

- Saznali smo, putem medija, za lažne optužbe prema Jonu. Papirologija za taj postupak poslana je na krivu adresu. Nakon što je putem medija došao do dokumenata, Jones je platio svotu koju je odredio sud. Postoji nekoliko svjedoka koji su spremni opovrgnuti navode i laži iz medija - rekao je njegov glasnogovornik.

Jones je itekako sklon problemima, a jedan poveći incident imao je 2015. godine.  On je skrivio prometnu nesreću u kojoj je bila ozlijeđena trudnica. UFC prvak u poluteškoj kategoriji prošao je kroz crveno svjetlo, udario u drugi automobil i pobjegao s mjesta nesreće. 

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Jones se sljedeći dan predao policiji , koja je u njegovom rentanom automobilu pronašla marihuanu. Prve informacije ukazivale su i na kokain, ali to nije potvrđeno. UFC je reagirao i oduzeo je titulu Jonesu. Amerikanac je platio jamčevinu od 2500 dolara te su ga na kraju pustili

No bilo je tu i padova na doping testovima zbog čega mu je također oduziman pojas, no borac je nakon toga priznao da su svi problemi iza njega. Ali nakon posljednjeg incidenta, čini se da baš i nisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

UŽIVO Transferi: Como odustaje od Sučića, Baturina u Malagi
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Como odustaje od Sučića, Baturina u Malagi

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga