Obavijesti

Sport

Komentari 14

Konobarica optužila Jonesa za napastovanje: On me je gušio!

Konobarica optužila Jonesa za napastovanje: On me je gušio!
1

Saznali smo, putem medija, za lažne optužbe prema Jonu. Papirologija za taj postupak poslana je na krivu adresu, rekao je njegov glasnogovornik nakon što su optužbe iscurile u javnost.

VIDEO

Taman kada samo pomislili da Jon Jones neće puniti više rubrike svojim ponašanjem u slobodno vrijeme i dopingiranjem, prevarili smo se. Amerikanac je prije dva tjedna po drugi put obranio naslov poluteške kategorije protiv Thiaga Santosa u fantastičnoj borbi, a ovih mu je stigla ozbiljna optužba na kućnu adresu.

Jedna konobarica iz striptiz bara u Novom Meksiku optužila je Jonesa da ju je seksualno napastovao prije nekoliko mjeseci kada je bio u noćnom provodu. 

Ona je izjavila da ju je UFC borac udario po stražnjici, zatim zgrabio te ju počeo ljubiti po vratu pa i gušiti. Kako ona kaže, nakon nekoliko minuta i njezinog učestalog prigovaranja, pustio ju je i otišao iz bara.

Ona je pokrenula tužbu protiv njega, a Jonesa nije bilo na prvom saslušanju jer, kako kaže njegov glasnogovornik, nije uopće ni znao za to. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Saznali smo, putem medija, za lažne optužbe prema Jonu. Papirologija za taj postupak poslana je na krivu adresu. Nakon što je putem medija došao do dokumenata, Jones je platio svotu koju je odredio sud. Postoji nekoliko svjedoka koji su spremni opovrgnuti navode i laži iz medija - rekao je njegov glasnogovornik.

Jones je itekako sklon problemima, a jedan poveći incident imao je 2015. godine.  On je skrivio prometnu nesreću u kojoj je bila ozlijeđena trudnica. UFC prvak u poluteškoj kategoriji prošao je kroz crveno svjetlo, udario u drugi automobil i pobjegao s mjesta nesreće. 

MMA: UFC 232-Jones vs Gustafsson

Jones se sljedeći dan predao policiji , koja je u njegovom rentanom automobilu pronašla marihuanu. Prve informacije ukazivale su i na kokain, ali to nije potvrđeno. UFC je reagirao i oduzeo je titulu Jonesu. Amerikanac je platio jamčevinu od 2500 dolara te su ga na kraju pustili

No bilo je tu i padova na doping testovima zbog čega mu je također oduziman pojas, no borac je nakon toga priznao da su svi problemi iza njega. Ali nakon posljednjeg incidenta, čini se da baš i nisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu