Sport

Komentari 0

Konobaru, gdje si više? Gazza u najskupljem odjelu zaronio u akvarij i zgrabio 'svog' jastoga

Konobaru, gdje si više? Gazza u najskupljem odjelu zaronio u akvarij  i zgrabio 'svog' jastoga

Pokazao sam na onoga kojeg sam želio, ali trebalo im je toliko dugo da sam pomislio: "Što rade oni? Sam ću si ga uzeti", ispričao je zanimljivu anegdotu legendarni engleski nogometaš

Život Paula Gascoignea prepun je zanimljivih priča po kojima bi se mogao snimiti holivudski 'blockbuster'. Javnost više-manje zna sve o njegovom kontroverznom životu, ali on nas je opet uspio iznenaditi, ali i pošteno nasmijati.

Za vrijeme igranja za Lazio (1992. - 1995.) jednom je prilikom u Rimu posjetio riblji restoran. Naručio je jastoga, a odabrao ga je direktno iz akvarija restorana. 

Paul Gascoigne Turns 50 Package

Vrijeme je prolazilo, ali konobar još uvijek nije došao s narudžbom budući da je bila velika gužva u restoranu. Što je gladni Gascoigne napravio? U svom najskupljem odijelu, zaronio je u akvarij i izvadio 'svog' jastoga!

- Otišao sam u otmjeni restoran i naručio jastoga jer sam vidio da imaju ogroman akvarij za njih. Pokazao sam na onoga kojeg sam želio, ali trebalo im je toliko dugo da sam pomislio: "Što rade oni? Sam ću si ga uzeti". Pa sam zaronio u akvarij u svom najboljem odijelu, piše Sun.

Nakon što ga je izvadio, napokon su mu ga pripremili, a on ga je 'smazao' mokar od glave do pete.

- Plivao sam uokolo neko vrijeme da uhvatim onog kojeg sam zamislio. Kad sam to napokon uspio, izvadio sam ga. Tada sam ga pojeo u svom mokrom odijelu.

pixsell