Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kopić: Moramo igrati pametno jer Sevilla ima kvalitetu, a mi ćemo se postaviti s gardom

Kopić: Moramo igrati pametno jer Sevilla ima kvalitetu, a mi ćemo se postaviti s gardom

Sad raspolažemo još većim brojem informacija i jasnom idejom kako im se želimo suprotstaviti. Igramo na domaćem terenu, izostanak nekih igrača iskoristit će drugi igrači koji će dobiti priliku, rekao je Kopić

VIDEO

Dinamo je u posljednjoj utakmici 24. kola Prve HNL remizirao s Lokomotivom 0-0, a pored rezultatskog kiksa, tijekom dvoboja na Maksimiru ozlijedio se kapetan Arijan Ademi. 

Pokretanje videa...

Dinamo u Sevilli 03:16

Utakmicu je započeo na klupi kako bi što odmorniji dočekao uzvrat protiv Seville, ali Kopić ga je uveo u igru početkom drugog poluvremena. Samo osam minuta kasnije, Ademi se sudario s Mišićem koji ga je slučajno udario u kvadriceps. 

Navijači Dinama vjeruju u čudo: U tri sata rasprodali tri tribine!
Navijači Dinama vjeruju u čudo: U tri sata rasprodali tri tribine!

Trener Dinama Željko Kopić potvrdio je da u četvrtak za uzvratni dvoboj eliminacijske faze Europske lige zbog ozljeda neće moći računati na Ademija, Ivanušeca i Perića. 

- Izostanak svakog igrača utječe na slaganje momčadi. Perić je s Franjićem igrač koji jako dobro može pokriti poziciju lijevog stopera u trojci, Ivanušec i Ademi su nositelji kvalitete ove momčadi. Što se kaže, srce našeg veznog reda. Izostanak takvih igrača nije dobar za nas. U svlačionici imamo dovoljno igrača, onih koji su manje igrali, kvalitetno rade, posvećeni su treningu i čekaju svoju priliku, tako da vjerujem da će svi koji dobiju priliku reagirati na pravi način - rekao je Kopić za HRT nakon čega je dodao: 

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

- Mogli smo iskoristiti još i više neke situacije. U konačnici, imamo taj rezultat 3-1 i okrećemo se ovom uzvratu.Sad raspolažemo još većim brojem informacija i jasnom idejom kako im se želimo suprotstaviti. Igramo na domaćem terenu, izostanak nekih igrača iskoristit će drugi igrači koji će dobiti priliku. Nastojat ćemo se postaviti s pravim gardom, pravom energijom i napraviti sve da usmjerimo utakmicu u onaj tijek gdje mi želimo.  Prije svega, moramo igrati pametno jer Sevilla ima svoju kvalitetu. Ne smijemo zanemariti njihove jake strane. Uz pametnu, kvalitetnu, discipliniranu igru s puno energije i motiva možemo doći do kvalitetnog rezultata.

VIDEO Međimurci su iznenadili Rakitića: Pozdravljam Čehovec
VIDEO Međimurci su iznenadili Rakitića: Pozdravljam Čehovec

Dinamo je prosuo bodove protiv Lokomotive te se nalazi na vrhu prvenstvene ljestvice na samo bod razlike od drugoplasiranog Osijeka.

- Željeli smo dobiti. Kada odigraš neriješeno na domaćem terenu, to nije dobar rezultat. Isto tako, i mi i europske ekipe nakon europskih iskušenja možemo imati lošiji dan, postoji emocionalna potrošnja i energetsko pražnjenje - rekao je pa dodao:

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL

- Znali smo da će biti zahtjevna utakmica za nas. U konačnici, nismo uspjeli doći do tri boda. U svlačionici smo razgovarali o utakmici i imamo jasnu sliku zašto se to dogodilo. Okrećemo se Sevilli i vjerujem da ćemo biti dobri. 

Dinamo u sljedećem kolu u nedjelju od 18 sati gostuje kod Osijeka na Gradskom vrtu. 

- Kad igraš dvije bitne utakmice u tako kratkom vremenu, sigurno da trebaš voditi računa o velikom broju faktora. Donijet ćemo one odluke koje mislimo da su najbolje za momčad kako bismo u obje utakmice bili u najboljem izdanju - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub