Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kopić: S Emrelijem moramo biti oprezni, Legia je sve to odužila

Kopić: S Emrelijem moramo biti oprezni, Legia je sve to odužila

Istra kao i sve momčadi u ligi ima svoju kvalitetu. Ali kao što sam rekao, prvenstveno razmišljamo o sebi i kako da iz utakmice u utakmicu pružamo kvalitetne partije, kaže trener Dinama

VIDEO

Stanje u ekipi je dobro. Kvalitetno smo trenirali i igrali ove dvije utakmice. Zadovoljan sam s izvedbom protiv Rijeke, isto tako i s izvedbom igrača koji su igrali protiv Rogaške. Odradili smo dovoljan broj treninga i tu utakmicu koja nam je bila bitna da nam igrači koji nisu nastupili protiv Rijeke imaju minutažu. Utakmicu u Puli dočekujemo spremni za sva iskušenja koja nas očekuju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sjeverna tribina Maksimira VIDEO

Stanje s ozljedama?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo za odraditi još jedan trening pa ćemo vidjeti stanje svih igrača, ali vjerujem da će svi koji će biti u kadru biti maksimalno spremni i natjecateljski raspoloženi.

Kadar za susret s Istrom Kopić će odrediti nakon zadnjeg treninga.

- Uvijek nam je tako. Trenažni tjedan nam završava sa zadnjim treningom i nakon njega ćemo odrediti tko su oni koji su u ovom trenutku najspremniji za utakmicu.

Prijateljska nogometna utakmica, GNK Dinamo - NK Rogaška

Dinamo je protiv Istre posljednji put izgubio još tamo 10. svibnja 2014. godine.

- Sigurno da nije lagano, i ova zadnja koju smo pobijedili 2-0 bila je zahtjevna. Bitno je da smo mi pravi, da smo u kvalitetnom izdanju i prvenstveno zamišljamo o sebi i svojoj izvedbi. Čeka nas zahtjevna utakmica, sve u ligi su takve i moramo biti u svojem optimalnom izdanju kako bi došli do nova tri boda.

- Istra kao i sve momčadi u ligi ima svoju kvalitetu. Ali kao što sam rekao, prvenstveno razmišljamo o sebi i kako da iz utakmice u utakmicu pružamo kvalitetne partije, podižemo razinu svoje igre i napredujemo u stvarima gdje vidimo da ima prostora za napredak.

Dinamo i Rijeka sastali se u 21. kolu HT Prve lige

Kakva su očekivanja od puta u Pulu?

- Očekivanja su uvijek ista. Kvalitetna igra i kvalitetan rezultat. Preko kvalitetne igre napraviti sve da dođemo do nova tri boda.

Mahir Emreli novo je pojačanje na Maksimiru.

- Za sada je u procesu testiranja i individualnih treninga. S njim moramo biti oprezni s obzirom na to da je dugo bio bez timskog treninga. Pregovori s Legijom su dosta dugo trajali tako da se sve skupa odužilo, ali vjerujem da ćemo ga brzo uspjeti dovesti u stanje da konkurira za momčad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova