Sport

Komentari 0

Korona u Italiji: Napoli, Torino i Sassuolo - četiri zaražena igrača

Korona u Italiji: Napoli, Torino i Sassuolo - četiri zaražena igrača

Torino ima dvojicu zaraženih, ali nisu izlazili s imenina. U Napoliju je na Covid-19 pozitivan napadač Andrea Petagna, a u Sassuolu je riječ o velikom bjelokošćanskom talentu Jeremieju Bogi

Talijanski nogometni prvoligaš Napoli, Sassuolo i Torino u četvrtak su objavili nove slučajeve zaraze korona virusom među svojim igračima.

POGLEDAJTE VIDEO: Napolijev majstor Lorenzo Insigne

Napoli je objavio kako je na COVID-19 pozitivan bio njihov novi napadač Andrea Petagna (25), kod Sassuola pozitivan je napadač Jeremie Boga (23), dok je Torino objavio kako su zaražena dva njegova igrača ne objavljujući imena.

Iz Napolija su objavili kako se Petagna, koji je u klub stigao ovoga ljeta iz SPAL-a, testirao nakon što je saznao kako je korona virusom zaražen njegov brat, a test je pokazao kako je i on zaražen.

- Petagna je asimptomatičan te je započeo period karantene u svom domu. Priključit će se momčad kada njegov test bude negativan - objavio je Napoli.

Genoa v SPAL - Serie A - Luigi Ferraris

- Boga nema simptoma koronavirusa te nije bio u kontaktu s niti jednim drugim članom momčadi. U skladu s epidemiološkim protokolima nalazi se u kućnoj samoizolaciji - stoji u priopćenju Sassuola.

- Dvojici naših nogometaša otkriven je COVID-19 na pregledima uoči početka priprema. Oni su već u samoizolaciji, a kao mjera opreza još trojica igrača koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženima trenutačno nisu s momčadi - objavili su iz Torina.

Najčitaniji članci