Obavijesti

Sport

Komentari 45

Kos: Trenutno ne postoje pravi preduvjeti za Hrvatsku u Splitu

Kos: Trenutno ne postoje pravi preduvjeti za Hrvatsku u Splitu
6

Poljud će vrlo rado ugostiti reprezentaciju kada se za to stvore uvjeti, u ovom trenutku smatramo da ne postoje preduvjeti, prije toga dvije strane moraju sjesti za stol i dogovoriti se, rekao je predsjednik Hajduka

VIDEO

Na Poljudu je Hajduk danas promovirao novi proizvod, novu limenku sponzorskog piva s klupskim obilježjima, a priliku smo iskoristili za razgovor s predsjednikom Ivanom Kosom o aktualnim temama.

Kako ste doživjeli prvu utakmicu u Vinkovcima?

- Prvo kolo smo dobro otvorili, može se reći da smo rezultatom zadovolji, mi radimo svoje, struka radi svoje, i nadamo se da ćemo u tom tempu i nastaviti.

Što očekujete od derbija s Dinamom?

- Pripremamo se za Dinamo, kao što vidite, svečarski, promocijom novih proizvoda za naše navijače, i nadamo se da će tjedan završiti onako kako smo ga i započeli – svečarski.

U kuloarima se spominje vaš jučerašnji sastanak s čelnicima HNS-a, je li uopće bilo tog sastanka?

- Nije bilo nikakvog sastanka, sinoć smo se kasno u noć vratili iz Vinkovaca.

Hoće li biti sastanka uskoro?

- Mi se ne bavimo špekulacijama, otvoreni smo za razgovore, uvijek, i sa svima koji žele dobro hrvatskom nogometu. Svjesni smo i upozoravamo da se puno stvari mora mijenjati, da je ovo što se sada događa samo kozmetika. U nekoliko navrata izašli smo javno sa zahtjevima za promjene, i u onom trenutku kada se počnu ispunjavati ti zahtjevi prema Hajduku, odnosno ne samo prema Hajduku, već u smjeru boljitka hrvatskog nogometa, a u ovom trenutku je to još uvijek samo priča, možemo razgovarati. Mi ćemo biti sretni kada se stvari počnu mijenjati, jer nam nije primaran interes Hajduk, nego razvoj i boljitak hrvatskog nogometa.

Iz HNS-a najavljuju da bi se jedna od narednih utakmica reprezentacije mogla odigrati u Splitu, što možete reći o tome?

- Poljud će vrlo rado ugostiti reprezentaciju kada se za to stvore uvjeti, u ovom trenutku smatramo da ne postoje preduvjeti, prije toga dvije strane moraju sjesti za stol i dogovoriti se.

Može li se što promijeniti odnosu prema Hajdukovim navijačima na gostovanjima, u Vinkovcima su ulazili na tribinu do 65. minute?

- Apsolutno je neprihvatljivo da ijedan navijač uđe na stadion nakon prvog sučevog zvižduka, i mi činimo i činit ćemo sve da se to primijeni. Ali svjesni smo problema infrastrukture, svjesni smo da u HNL-u osim Hajduka i nema većih dolazaka gostujućih navijača, tako da nema dosta prodajnih mjesta, zaštitara... Mi smo tu nemoćni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba