Obavijesti

Sport

Komentari 54

Šarić Knicksima očitao lekciju: Utrpao 21 koš uz 10 skokova!

Šarić Knicksima očitao lekciju: Utrpao 21 koš uz 10 skokova!
7

Philadelphia je pobijedila New York Knickse 105-102, a Dario Šarić je za 76erse utrpao 21 koš uz 10 skokova. To je Dariju ove sezone u NBA ligi već deveti 'double-double'

VIDEO

Dario Šarić je nezaustavljiv. All Star vikend uopće ga nije usporio, ili izbacio iz forme, hrvatski reprezentativac je svaki utakmicu sve bolji i bolji.

Razbio je sinoć i New York Knickse, zabio je 21 koš uz 10 skokova i četiri asistencije. Šariću je to deveti 'double-double' učinak u NBA karijeri, a nakon All Star vikenda je na prosjeku od 18 koševa i 10 skokova.Teško će mu netko uzeti nagradu za najboljeg novaka godine.

- Znam da svi govore o tome, no ja samo pokušavam popraviti svoju igru, pobijediti u svakoj utakmici, motivirati suigrače i uvjeriti ih da možemo pobijediti u svakom susretu - rekao je Šarić.

Philadelphia je pobijedila New York 105-102, a ključan potez je bilo Šarićevo sjajno dodavanje Justinu Andersonu 24 sekunde prije kraja utakmice.

- Pokušao sam zabiti preko Porzingisa, no shvatio sam da će me blokirati. Vidio sam Justina, dobro sam dodao, a on je pogodio polaganje - kaže Šarić, koji je nakon statistički još jedne sjajne utakmice ipak bio nezadovoljan.

- Da, nisam odigrao utakmicu za pamćenje. Donio sam nekoliko doista loših odluka. Pokušavao sam šutirati protiv visokog Porzingisa, gađao sam i neke nerezonske trice... Morao sam nešto promijeniti, pa sam više počeo igrati za suigrače. Ali dobro, u konačnici nije toliko važna igra koliko pobjeda - istaknuo je Šarić.

Los Angeles Lakersi poraženi su od Bostona 115-95. Ivica Zubac je za 22 minute zabio osam koševa te je imao još jedan skok, tri asistencije, dvije ukradene lopte i dvije blokade.

Bogdanovićevi Wizardsi izgubili su protiv Toronta 114-106, a Bojan nije imao spektakularnu večer. Zabio je šest koševa uz asistenciju i skok.

Orlando je bio bolji od Miamija 110-99. Mario Hezonja dobio je 16 minuta, koje je iskoristio za osam koševa i tri skoka. Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Cleveland Cavaliersi postavili su novi NBA rekord. Pobijedili su Atlantu 135-130 te su joj utrpali čak 25 trica. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica