Obavijesti

Sport

Komentari 44

Kova majstorski namjestio gol Hazardu, Liverpool se spasio...

Kova majstorski namjestio gol Hazardu, Liverpool se spasio...
1

Chelsea se oslobodio pritiska, pa je Willian pucao u 22. minuti, a u 25. plavi su poveli s 1:0! Mateo Kovačić sjajno je okomitom loptom s centra asistirao, a Eden Hazard je pogodio!

VIDEO

Chelsea i Liverpool remizirali su u vrlo uzbudljivom engleskom derbiju na Stamford Bridgeu 1:1, Kloppu su bod u završnici spasili igrači s klupe, a sjajnom se asistencijom Hazardu istaknuo Mateo Kovačić.

Eden Hazard prije utakmice je rekao da bi bio sretan i da ode iz Chelseaja:

- Sretan sam ovdje, novi je trener stigao i uživamo, tako da je ostanak bio dobra odluka. Imam još dvije godine ugovor, možda potpišem novi ugovor, možda i ne, ne znam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mogu se vidjeti i do kraja karijere u Chelseaju, ali i da odem. Navijači me vole, kao i suigrači. No, bit ću sretan i ako ostanem i ako odem.

Salah je prvi zaprijetio, u 11. minuti, potom i Mane u 15. i Firmino u 18.

Chelsea se oslobodio pritiska, pa je Willian pucao u 22. minuti, a u 25. plavi su poveli s 1:0! Mateo Kovačić sjajno je okomitom loptom s centra asistirao, a Eden Hazard je pogodio!

Giroud je zaprijetio u 28. minuti, pa Salah u 32. i Mane u 44.

U nastavku je prvi zapucao Giroud u 47. minuti, a Kovačićev je udarac u 48. završio u bloku.

U 58. je Kepa zaustavio Maneov udarac, a Salahov je završio u bloku.

Uslijedili su pokušaji trenera da nešto promijene pa je Morata ušao umjesto Girouda, a Shaqiri umjesto Salaha.

Kovačić je oprobao udarac i u 69. minuti, nije bilo precizno, kao i Shaqirijev u 70. i Firminov u 73. i Moratin glavom u 78.

Sarri je u 80. izvadio Kovačića i uveo Barkleya, Shaqiri je opasno pucao u 84., a onda je ključni potez povukao Jürgen Klopp!

U 86. minuti uveo je Daniela Sturridgea umjesto Milnera i baš je Sturridge u 89. na Shaqirijevu asistenciju izjendačio na 1:1!

City siguran

U 7. kolu Premier lige Manchester City je u subotu kod kuće dobio Brighton&Hove Albion sa 2-0, te je privremeno preuzeo prvo mjesto na ljestvici. Pogotke za City zabili su Raheem Sterling (29) i Sergio Aguero (65)

Najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane bio je dvostruki strijelac za 2-0 pobjedu protiv Huddersfielda.

Nakon dva uvodna poraza, od Manchester Cityja i Chelseaja, nogometaši Arsenala upisali su pet uzastopnih pobjeda, a u subotu su svladali Watford sa 2-0, i to autogolom Craiga Cathcarta (81) i pogotkom Mesuta Ozila (83).

U prvoj utakmici 7. kola nogometaši West Hama pobijedili su na Olimpijskom stadionu u Londonu Manchester United sa 3-1. Za drugu prvenstvenu pobjedu u posljednja tri nastupa 'čekićara' strijelci su bili Anderson u 5. minuti, Lindelof koji je pogodio vlastitu mrežu u 43. minuti te Arnautović koji je pogotkom u 74. minuti zaustavio mogući preokret, nakon što je Rashford u 71. minuti smanjio zaostatak gostiju na samo jedan pogodak.

Tako je Manchester United izjednačio najlošiji start sezone u Premier ligi, nakon sedam kola ima samo deset bodova. Isto se je dogodilo i u sezoni 2013/14.

No, nakon poraza trener Manchester Uniteda Jose Mourinho žalio se na suca, kazavši da je prvi gol West Hama pao iz ofsajda, a da kod trećeg gola sudac nije vidio prekršaj na igraču Uniteda.

Newcastle je na svom terenu poražen od Leicestera sa 0-2, i tako su "svrake" po prvi puta izgubile četiri domaće utakmice na početku sezone. 

Večeras u derbiju kola Chelsea dočekuje Liverpool.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu