Obavijesti

Sport

Komentari 31

Kovač i dalje bez greške: Ovaj Bayern prošetat će prvenstvom

Kovač i dalje bez greške: Ovaj Bayern prošetat će prvenstvom
1

Kako sada stvari stoje, Bayern nije doživio velike preinake otkad je stigao Niko Kovač. I dalje vodi glavnu riječ u Bundesligi, a Kovač suvereno vlada zadatkom

VIDEO

U 3. kolu Bundeslige najuzbudljivije je bilo na Volkswagen Areni gdje je domaći Wolfsburg uspio izvući remi (2-2) nakon što je Hertha dva puta vodila. 

Hertha je povela golom Dilrosuna u 61. minuti, a u završnici susreta uslijedio je pravi triler. U 87. minuti Yunus Malli iz penala donosi izjednačenje "vukovima". No, u prvoj minuti sudačke nadoknade (90+1) Ondrej Duda ponovno dovodi u vodstvo Herthu. Ipak, Wolfsburg uspijeva izvući remi, a strijelac je Admir Mehmedi (90+2).

Hrvatski veznjak Josip Brekalo igrao je za Wolfsburg do 63. minute, a vrijedi istaknuti njegov pokušaj u 60. minuti kada je pucao sa vrha 16-erca, ali lopta odlazi pored gola.

Hoffenheim je u gostima kod Fortune iz Duesseldorfa izgubio sa 1-2. Fortuna je povela u završnici prvog poluvremena, a strijelac je bio Morales (45), i imala je prednost sve do 86. minute kada je Reiss Nelson zabio za 1-1. No, u 88. minuti Dodi Lukebakio iz penala donosi pobjedu Fortuni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je odigrao cijeli susret za Hoffenheim, pružio je dobru partiju. U 31. minuti opalio je sa ruba šesnaesterca, ali je golman domaćina odlično obranio. U 32. minuti mogao se upisati u strijelce nakon dobre kontre Hoffenheima, ali nije bio precizan, kao ni u 78. minuti, kada je lopta prošla trunku pored mete.

Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, dobio je na svom stadionu Bayer Leverkusen sa 3-1 i jedini ima maksimalni učinak nakon tri kola. Strijelci za Bavarce bili su Tolisso (10), Robben (19) i James Rodriguez (89).  Hrvatski branič Tin Jedvaj odigrao je svih 90 minuta za Leverkusen.

Kako sada stvari stoje, Bayern nije doživio velike preinake otkad je stigao Niko Kovač. I dalje vodi glavnu riječ u Bundesligi, a Kovač suvereno vlada zadatkom.

Njegov Bayern će se prošetati prvenstvom ako ovako nastavi, a pitanje je tko će ga zaustaviti u Ligi prvaka.

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Dan ranije Borussia iz Dortmunda je na svom terenu svladala Eintracht iz Frankfurta sa 3-1, a ozlijeđeni hrvatski reprezentativac Ante Rebić nije konkurirao za nastup u momčadi Eintrachta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse

Doznajemo: Delegacija Dinama ručat će s Hajdukovom. Ali tamo neće biti Vlatke Peras i uprave!
DOBAR TEK, GOSPODO

Doznajemo: Delegacija Dinama ručat će s Hajdukovom. Ali tamo neće biti Vlatke Peras i uprave!

Velimir Zajec želi poboljšati odnose s najvećim rivalom. A Dinamovu delegaciju na ručku s Hajdukom neće predstavljati članovi uprave Vlatka Peras, Darko Podnar i Danijel Tomačić...
VIDEO Emotivni Đoković prvi put o Goranu: Puno smo toga prošli, uvijek je bio tu za mene
U BEOGRADU OTVORIO DUŠU

VIDEO Emotivni Đoković prvi put o Goranu: Puno smo toga prošli, uvijek je bio tu za mene

Došlo je do trenutka zasićenja, osjetili smo da je vrijeme za razlaz, nakon gotovo šest godina suradnje, gdje smo napisali stranice povijesti našeg sporta, rekao je Novak na promociji filma o Nikoli Piliću