Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kovač: Ispričao sam se Cityju, i Guardioli i šefu Rummeniggeu

Kovač: Ispričao sam se Cityju, i Guardioli i šefu Rummeniggeu
3

Niko Kovač javno je istaknuo kako je uvjeren da će Bayern dovesti Leroya Sanea iz Cityja, a onda (i pod ukorom bavarske Uprave) nazvao katalonskog kolegu i ispričao mu se zbog svoje izjave

VIDEO

Niko Kovač morao je javno priznati da je pogriješio i da se za tu pogrešku ljudski ispričao.

Hrvatski stručnjak koji zapovijeda Bayernovom momčadi nedavno je javno govorio o eventualnom transferu igrača iz - tuđe momčadi:

- Leroy Sane je sjajan igrač, njemački reprezentativac. Uvjeren sam da će ga Bayern uspjeti dovesti u München i da ćemo dobiti to veliko pojačanje - izjavio je naš trener.

Kako je Sane igrač Manchester Cityja u Engleskoj su žestoko frktali nosevima, a jako se naljutio (pa to i javno rekao) Bayernov predsjednik, veliki Karl-Heinz Rummenigge.

Kovač je drugi dan sjeo pred kamere i ljudski priznao da je kiksao:

-  Nazvao sam Pepa Guardiolu. Razgovarali smo i ispričao sam mu se zbog izjave. Pazit ću u budućnosti, izjava nije bila primjerena. Želim se ispričati i Manchester Cityju - rekao je Niko Kovač te dodao kako je razgovarao i s Karlom Rummeniggeom te da više ni s te strane "nema ljutnje nego je sve riješeno i sve je dobro".

Nikin Bayern u srijedu u 20:30 sa Tottenhamom na Allianzu igra finale Audi Kupa nakon što je u polufinalu sa 6-1 razbio istanbulski Fenerbahče. Bavarci su prije toga sa 3-1 pobijedili madridski Real našeg Luke Modrića i Bobanov Milan sa 1-0.

A ako ćemo realno, Kovač je prepametan i preiskusan da bi zbog prebrzog jezika izletio sa izjavom o Saneu.

Radi se o dobro tempiranom pritisku na Bayernovu Upravu koja ga od prvog dana bez ikakvog logičnog razloga (oni su ga i doveli, na kraju krajeva!) stalno drži u nekom zrakopraznom prostoru bez prave, a neophodne istinske podrške.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića