Obavijesti

Sport

Komentari 70

Kovač: Mandžo bi igrao i da ga tenk pregazi, on je takav igrač

Kovač: Mandžo bi igrao i da ga tenk pregazi, on je takav igrač
6

Olić, Mandžukić, Vida, Perišić... Puno je ozljedama načetih igrača, no izbornik Kovač danas je rekao kako vjeruje da će svi biti spremni za Norvešku (subota, 18)

VIDEO

Status igrača je problematičan, neki su dulje ozlijeđeni, a neki su manje igrali u posljednje vrijeme, izrazio je Niko Kovač laganu zabrinutost zdravstvenim stanjem igrača pred utakmicu s Norveškom (subota, 18 sati).

Hrvatski izbornik okuplja igrače, a još sinoć gledao je sudar dva ponajbolja hrvatska igrača na Nou Campu. Veseli ga povratak Modrića.

- Luka je igrao vrlo dobrih 80 minuta. Clasico? Rezultat je OK, makar je Real mogao i više. Modrić je tri mjeseca bio vani, no ništa nije izgubio od te ozljede, a ja znam kako je to kad si tako dugo van terena.

Igrači na okupljanje reprezentacije dolaze jedan za drugim načeti ozljedama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Domagoj Vida je ovdje na terapijama, došao je ranije, ali liječnici kažu da bi trebao biti spreman za utakmicu. Mandžo? Ma njega može pregaziti tenk, on će igrati.

U nastavak kvalifikacija Hrvatska ulazi kao vodeća momčad skupine, a u subotu na Maksimir dolazi Norveška koja ima bod manje.

- Svima smo u skupini pokazali koliko smo kvalitetni. Ali ne samo u skupini, nego svima u Europi. Uz pravi pristup i navijače, a njih će sigurno biti, pobijedit ćemo. Igrači su svojim igrama zaslužili publiku.

Alen Halilović ponovno puni novinske stupce iz krivih razloga. U posljednjoj utakmici Barcelone B bio je ljut na trenera nakon zamjene.

- Morat ću s njim porazgovarati da vidim što je to točno bilo. Nešto sam vidio, nešto čitao, ali ne znam što je točno bilo.

Kako je izbornikov stav da uvijek igraju samo najspremniji pitanje je kako će izgledati momčad za Norvešku.

- Da, uvijek igraju najspremniji, ali imam osjećaj da bi Perišić mogao biti spreman. Nije me nitko ni iz njihovih klubova zvao da im poštedimo igrače.

Jedan od onih u koje polaže velike nade je i Andrej Kramarić. Mladi napadač u HNL-u je trpao svaki vikend, a po dolasku u Leicester taj je niz stao. Zadnju utakmicu ostao je na klupi svih 90 minuta. 

- Može li se to odraziti na psihu? Teoretski može, ali to je dio života, proces sazrijevanja i siguran sam da će on probiti 'zvučni zid' tamo. Sada dolazi doma i vjerujem da će zaboraviti probleme u Leicesteru - zaključio je Niko Kovač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka