Obavijesti

Sport

Komentari 43

Bradarić je prvak Francuske, Kovačev Monaco u Ligi prvaka!

Bradarić je prvak Francuske, Kovačev Monaco u Ligi prvaka!

Lille je osvojio četvrti naslov prvaka Francuske! Niko Kovač nije uspio slaviti, ali zato je njegov posao odradila Nice. A ako United osvoji EL, Monaco odmah ide u grupnu fazu Lige prvaka

Teška se borba tijekom cijelog prvenstva vodila u Francuskoj, ali Lille je skupio snage i naposljetku osvojio naslov prvaka Francuske, točno deset godine nakon posljednjeg. Momčad našeg Domagoja Bradarića, koji doduše nije igrao u posljednjem kolu, osvojila je četvrti 'Le Championat' u klupskoj povijesti, a naš je reprezentativac u tom pohodu ugradio gol i dvije asistencije u 26 nastupa.

Pokretanje videa...

Bradarić nakon debija za Hrvatsku 05:21

Stvar je za Lille bila jasna uoči posljednjeg kola. Pobjeda 'pod mus', a tako su i krenuli. Poveli su već u 10. minuti preko Davida i rasterećeno ušli u nastavak susreta gdje su udvostručili prednost preko Yilmaza iz penala, da bi Angers u sudačkoj nadoknadi zabio tek počasni gol.

Ligue 1 - Angers v Lille
Kovač blizu Lige prvaka, Lille kiksao u borbi za naslov prvaka
Kovač blizu Lige prvaka, Lille kiksao u borbi za naslov prvaka

Monaco večeras mora 'platiti piće' nogometašima Nice koji su u za njih rezultatski nevažnoj utakmici okrenuli Lyon u gostima s 3-2, koji bi da je pobijedio, prestigao Monaco na tablici budući da je momčad iz Kneževine remizirala bez golova u gostima kod Lensa. Zbog tog kiksa trener Lyona Rudi Garcia podnio je ostavku nakon utakmice.

Niko Kovač može odahnuti, a nakon ovakve fenomenalne sezone i zaslužio je da ga sreća malo pomazi. Njegova momčad ne ide izravno u Ligu prvaka, već će svoj nastup pokušati izboriti kroz kvalifikacije gdje će vjerojatno biti nositelj. Osim ako United ne osvoji Europsku ligu što bi onda Monacu dalo direktan plasman u grupnu fazu!

Kovač: Uplašili smo se PSG-a; Mbappé: Monaco igra dosadno
Kovač: Uplašili smo se PSG-a; Mbappé: Monaco igra dosadno

PSG je slavio na gostovanju kod Bresta s 2-0, što se u konačnici pokazalo kao pirova pobjeda budući da je Lille prekinuo njihovu niz od tri uzastopne titule. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Posljednje kolo Ligue 1 21.00 , Francuska
Sortiranje događaja
90+ 1-2 ANGERS

GOOOOOOOL! Angers je smanjio protiv Lillea. Ako izjednače, PSG je prvak!

71' 0-2 PSG

GOOOL! Parižani su udvostručili svoju prednost, no čini se da će ovo ipak biti pirova pobjeda. Lille će odnijeti titulu. 

57' 2-3 NICE

GOOOOOL. Kakav spektakl u Lyonu. Nice je okrenula golom Salibe. Kakvu su uslugu napravili Kovaču, dok za sebe igraju rezultatski nevažnu utakmicu.

50' 2-2 NICE

GOOOOOL! Nice je još jednom izjednačila protiv Lyona i još jednom vratila Monaco u poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Kakve sreće ima hrvatski stručnjak.

46'

Krenulo je drugo poluvrijemee. Lille, PSG i Lyon imaju vodstvo, dok Kovačev Monaco - nema. I po trenutačnom stanju ne ide u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Komentari 43