Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kovač ni riječi o Rebiću: Nisam nikada bio B opcija za Bayern

Kovač ni riječi o Rebiću: Nisam nikada bio B opcija za Bayern
1

Znam da je Bayern razgovarao s mnogo trenera, ne znam koji je bio točan redoslijed želja, ali mislim da nije bilo rangiranje tipa 1a ili 1b no to zapravo nije ni važno, rekao je trener Bayern Münchena

VIDEO

Bayernov trener Niko Kovač održao je press konferenciju u Münchenu uoči nastupa njegova kluba na International Champions Cupu. No, okupljene su novinare ponajviše zanimali transferi. Pričao je tako Niko o aktualnostima oko Jamesa Rodrigueza Benjamina Pavarda, a ono što bi zanimalo brojne hrvatske navijače, potencijalni transfer Ante Rebića, ipak nije spominjao...

Bivši hrvatski izbornik upitan je kako gleda na činjenicu da je vjerojatno bio plan B za trenera Bayerna, ali Niko se nije dao smesti.

- Znam da je Bayern razgovarao s mnogo trenera, ne znam koji je bio točan redoslijed želja, ali mislim da nije bilo rangiranje tipa 1a ili 1b no to zapravo nije ni važno - rekao je Kovač .

Prokomentirao je i situaciju s kolumbijskim reprezentativcem:

James ima važeći ugovor o posudbi koji traje i dalje, može se svašta dogoditi, ali kako sada stvari stoje, ostat će.

Kovač je o vrataru Ulreichu imao samo riječi hvale, a istaknuo je i da je svjestan činjenice da Bayern ima pregršt vrhunskih igrača koji traže minutažu.

Sven je odradio odličan posao, bilo je teško zamijeniti Manuela Neuera , ali on je to odlično odradio iako je malo tko od njega to očekivao. Znam tko je "jedinica", a znam tko nije, ali također znam i da onaj tko nije, može to postati - u zagonetkama je pričao Bayernov trener.

- 22 igrača je maksimum koji bi trebao imati. Svi igrači ovdje su vrhunski i svaki želi igrati, a ako su svi zdravi, ja na tribinu moram posjesti šestoricu. Veličina našeg sastava je sasvim u redu, zadovoljan sam. Može se rotirati , a mladi igrači treniraju pa bi i oni mogli uskočiti ako zatreba. Prijelazni rok je dug, vidjet ćemo što će se još dogoditi do kraja.

- Mladi su vrlo bitni, kao trener, vodio sam drugu momčad Salzburga i znam koliko je bitno komunicirati s njima. Trudim se puno razgovarati kako bi im objasnio što točno tražim od njih.

- Što se tiče formacije, za sada ćemo ostati na 4-3-3, ali radit ćemo puno pa se nadam da ćemo usavršiti i 3-4-3 te 3-5-2.

Glasine o Pavardu nije želio komentirati.

- Ne mogu ništa o tome reći, morate pitati Bracu (sportski direktor Salihamidžić, nap. a.). Jedino što mogu reći je da on odličan igrač, ali da mi već imamo 22 odlična igrača i moramo ih zadržati sretnima.

Niko je spomenuo i pripremu pa je nahvalio zvijezdu Bayerna, Arjena Robbena

- Imamo svoj mehanizam koji smo uskladili s medicinskim uputama našeg stožera. Ne forsiramo se, a u ovom trenutku svi izgledaju odlično, a s kojim intenzitetom treniraju stariji igrači, to je nevjerojatno. Čuo sam puno toga o Arjenu , ali sada kada sve vidim, to je zaista nevjerojatno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica