Sport

Komentari 5

Kovač se vraća u Bundesligu? Želi ga klub u kojem je proveo najveći dio igračke karijere

Kovač se vraća u Bundesligu? Želi ga klub u kojem je proveo najveći dio igračke karijere

Kako piše portal Fussball Transfers, Niko Kovač je prvi kandidat za preuzimanje Herthe, a isti izvor navodi kako je Hertha već pokušala prošle godine dovesti Kovača, koji je tada bio trener Monaca,

Niko Kovač ove je sezone dobio otkaz u Monaca, a još uvijek nije pronašao novi angažman. Ipak, otvorilo se mjesto u Bundesligi, u njegovom bivšem klubu.

Hertha Berlin u nedjelju je raskinula suradnju s Tayfunom Korkutom nakon serije loših rezultata. Hertha je trenutačno u nizu od deset utakmice bez pobjede sa pet uzastopnih poraza. 

- Nakon obećavajućeg starta sa sedam bodova iz prve četiri utakmice i pozitivnog trenda, sada smo jasno analizirali razvoj, učinak i rezultate devet utakmica od nastavka sezone (u siječnju) i odlučili iskoristiti još jednu šansu u trenerskom radu - rekao je u priopćenju direktor berlinskog kluba Fredi Bobić.

Kako piše portal Fussball Transfers, Niko Kovač je prvi kandidat za preuzimanje Herthe, a isti izvor navodi kako je Hertha već pokušala prošle godine dovesti Kovača, koji je tada bio trener Monaca, no uskoro je dobio otkaz.

Upravo je za Herthu Kovač odigrao najviše utakmica u karijeri - čak 242! Berlinski klub trenutačno drži pretposljednje mjesto tablice sa 23 boda, jednako kao i 16. Stuttgart.

Najčitaniji članci