Obavijesti

Sport

Komentari 24

Kovačićeve suze zbog Kijeva, tješili ga Jeličić, Cvitanović...

Počeli su penali, Kovu sam poštedio pucanja. No kako je i tu bilo neriješeno, morao je pucati, kaže Jeličić o susretu s kijevskim Dinamom na turniru Mladena Ramljaka

VIDEO

Kako se ne bih sjećao?! U finalu sam promašio posljednji penal, pao na koljena i zaplakao. Kijevski Dinamo osvojio je Turnir Mladena Ramljaka, prisjetio se lipnja 2011. Mateo Kovačić.

Bio je to jedan od najtužnijih dana u karijeri 18-godišnjeg Kove. 

- Nije bilo ni planirano da igra. No kako je rezultat bio negativan, pola sata prije kraja odlučio sam ga staviti u igru. I odmah smo izjednačili. Počeli su penali, a Kovu sam opet poštedio pucanja, nije bio među petoricom koju sam odredio. No kako je i tu bilo neriješeno, Kova je morao pucati - kaže Dinko Jeličić koji je tu utakmicu vodio Dinamo.

Dok je prilazio lopti, s tribine mu je nešto dobacio Ivan Kelava.

- Ohrabrio me, rekao je: ‘Zabit ćeš ga sigurno, bez straha!’ A ono upravo suprotno. Strah i promašaj. Ma, nema veze, to je sve sastavni dio sporta - kaže Kovačić.

Skinuvši dres plakao je kao dijete. Tješili su ga Dinko Jeličić, Igor Cvitanović, Ivan Kelava, suigrači...

- Bez brige Kova, jednom će ti se to negdje vratiti - rekao mu je Jeličić.

Prilika je idealna. Zagrepčani su jedina momčad u Ligi prvaka i Europskoj ligi koja nije zabila gol. A stižu im Kijevljani, momčad koja je izgubila najviše utakmica u Ligi prvaka, čak 48 susreta.

- Vidjelo se i u Kijevu da možemo s njima igrati. Zabili su nam rani gol koji nam je odsjekao noge, a njima dao krila - rekao je Kova.

Poraz u Maksimiru bio bi Kijevljanima 49. Zgodna brojka jer Dinamo u prosincu u Europi nije pobijedio 49 godina. Jednom i to mora stati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju