Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Kradljivac mikrofona' vraća se u kavez FNC-a: Protiv Vrtačića očekujte meč s dosta udaranja

'Kradljivac mikrofona' vraća se u kavez FNC-a:  Protiv Vrtačića očekujte meč s dosta udaranja
3

Što me privlači kod mikrofona? Pa, oblil ha, ha. Ma to je navika iz 'kafane' kad pokušavam zavesti pjevačicu pa joj ne vraćam mikrofon dok me ne poljubi u obraz, našalio se srpski borac

VIDEO

Dugih devet mjeseci sam van oktogona, nisam bio ozlijeđen. Trebao sam nastupati u drugoj organizaciji Centurion, ali nisam zbog neozbiljnosti nekih ljudi oko mene, tipa menadžer, organizator i ostalo. Ali izvukao sam dobru pouku iz toga, znao sam s kim sam imao posla pa sad više nemam posla s njima. Kavez me zove k sebi, tu se osjećam živo, započeo nam je Matija Bosančić (22, 2-0) koji se vraća u kavez Fight Nation Championshipa na FNC 9 priredbi 23. prosinca u Sisku.

Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića
Pejić isprebijao Brazilca, Bukvić high kickom nokautirao Kosića

Mladi srpski borac izgradio se kroz 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA ligu, skupio i dvije profesionalne pobjede u kavezu najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe, a sad ga čeka najveći izazov u karijeri. S druge će mu strane stajati bivši izazivač za pojas srednje kategorije (do 84 kg) Andi Vrtačić (28, 2-1) koji je u Puli pred domaćom publikom izgubio od Đanija Barbira (25, 5-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Matija Bosančić najavljuje FNC 9

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidio sam protivnika tamo, a tko prati ovaj sport zna da ti neki protivnici ne odgovaraju. Dobar je borac, u Puli mu nije bio dan protiv Barbira, a sad se nadam da se baš dobro spremio za ovaj meč. Vidim meč sa dosta udaranja, mogu slobodno reći kickboxing meč - rekao je borac iz Unity Fight Teama iz Vrbasa pa se osvrnuo na protivnikovog trenera i MMA ikonu:

- O njegovom treneru Zelgu Galešiću ne treba puno govoriti. Čovjek je legenda. Samo ukucajte u YouTube 'Zelg - Sakuraba' i sve ćete vidjeti.

Osim u kavezu, Matija se odlično snalazi i pred kamerama. No, ne može bez da voditeljima ne uzima mikrofon iz ruku pa su iz FNC-a objavili kompilaciju njegovih 'krađa' mikrofona.

- Što me privlači kod mikrofona? Pa, oblik ha, ha. Ma to je navika iz 'kafane' kad pokušavam zavesti pjevačicu pa joj ne vraćam mikrofon dok me ne poljubi u obraz - našalio se Matija.

MMA FNC 5:  Rafaele Stroppa - Matija Bosančić

A u MMA svijet krenuo je iz mjesta gdje je to i dan danas svojevrsna nepoznanica. No, on je tu da ga predstavi u najboljem svijetlu.

- Dolazim iz Bačkog Polja nadomak Vrbasa. Ima 3000 stanovnika, a u Jugoslaviji je to bilo mjesto s najvećim postotkom fakultetski obrazovanih ljudi. Mala, primitivna sredina gdje misle da smo mi divljaci, ali kako sport raste, tako se i mijenja svijest. 

Ne propušta priliku da se zahvali i pozdravi žensku stranu obitelji nakon mečeva.

- Majku pozdravim jer je uz mene uvijek, gleda moje promjene raspoloženja i ostalo. Odmah nakon meča ju nazovem i kažem da ne brine, to je stres. Uvijek spomenem žensku stranu obitelji jer živim samo s majkom i bakom. A otac? On je stara 'kuka' 90-ih, uveo me u ove vode i mislim da je ponosan na to što radim, volimo se - objasnio je Matija pa se zahvalio i trenerima:

Bukvić najavio meč nokautera: Naučio sam da ćelavce iz ATT-a treba udariti tako da ne ustaju
Bukvić najavio meč nokautera: Naučio sam da ćelavce iz ATT-a treba udariti tako da ne ustaju

- Ušao sam ovdje kao mali, debeli, a od mene su napravili MMA borca. Dugujem im zahvalnost, nekad su vjerovali u mene kad ja nisam. Nemam riječi kojima bih ga opisao, on je tu za taktički i tehnički dio borbe, jednostavno nije to odnos trener - borac, nego nešto više. I kondicijski trener Igor Milović koji je od malog debelog napravio - manekena - zaključio je. 

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim benzinskim postajama Petrol. Prvi dio priredbe moći ćete pogledati besplatno putem YouTube kanala 24sata, dok će se “main card” moći kupiti po cijeni od 39 kuna pretplatom na 24sataPLUS+ sadržaj i putem FNC.tv platforme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića